A plus plastic

Luster klema-stezaljka 2.5 do 4mm2


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Luster klema-redna stezaljka od 2.5mm2

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1029
Dostupnost:

Na lageru

79,20 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Redna stezaljka, poznatija kao luster klema. Za zice do 2.5 mm2, crne boje plasticna. Prikazana cena je za jedan segment koji sadrzi 12 spojnica. Spojnice i srafovi su celicni, galvanizovani cinkom. Plastika izolatora je bez halogena.Srafovi su duboko zasrafljeni ne mogu da se izgube niti ispadnu. Za odvrtanje koristiti ili ravni ili krstasti srafciger. Komplete srafcigera pogledajte ovde.

Model: A+ Luster klema 2.5mm2
Max struja: do 10A
Max napon u mrezi: do 450V
Potreban alat: Ravni ili krstasti srafciger
Materijal izolatora: Plastika

 

Šifra proizvoda: 1029 Kategorija:

TSE sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

ISO 9001:2015 sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

RoHS sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

CE sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Obuhvata snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnosti na radu i zdravlje radnika, Životnoj sredini i upravljanju otpadom, Logističkim uslugama (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.), Utvrđivanju rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS.

Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Postavljaju se sledeća pitanja kojima se brend vodi:
  • Ko?
  • Šta?
  • Kako?
  • Zašto?
  • Gde?
  • Kada
  • Kome?

Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, cilj je da se poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihova sklonost.

A plus plastic
A plus plastic
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Luster klema-stezaljka 2.5 do 4mm2”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.