A plus plastic

Viljuškasta utičnica – šuko sa prekidačem A+


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Viljuškasta utičnica-šuko sa prekidačem, ABS bela A+

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 9400
Dostupnost:

Na lageru

294,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Viljuškasta utičnica – šuko sa prekidačem A+. Jednostruka prenosna muška priključnica bele boje bez kabla sa prekidačem. Koristi se kao produzetak za kabl od napajanja. Za struju do 16A, i maksimalnog napona do 250V. Maksimalno snaga svih potrosaca prikacenih na produzni kabl ne sme biti veca od 3500W. Bez provodnika. Preporuceni provodnik (kabl) H05VV-F 3G1,5 (PP/J-Y 3×1,5).

Model: A+ kuplung sa prekidačem
Max struja: do 16A
Max napon u mrezi: do 250V
Max opterecenje: 3500 W
Broj utikackih mesta: 1 x šuko
Duzina kabla: Nema
Poprecni presek kabla: Nema
Zastita od preopterecenja: Nema
Prekidac: Ima
Garancija: 60 meseci

 

Šifra proizvoda: 9400 Kategorija:

Potvrda o usaglašenosti proizvoda 

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Obuhvata snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnosti na radu i zdravlje radnika, Životnoj sredini i upravljanju otpadom, Logističkim uslugama (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.), Utvrđivanju rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS.

Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Postavljaju se sledeća pitanja kojima se brend vodi:
  • Ko?
  • Šta?
  • Kako?
  • Zašto?
  • Gde?
  • Kada
  • Kome?

Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, cilj je da se poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihova sklonost.

A plus plastic
A plus plastic
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Viljuškasta utičnica – šuko sa prekidačem A+”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.