Ritar battery

Ritar RT632 Olovna VRLA baterija 6V 3.2Ah

Ritar RT632 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

778,80 RSD

Na lageru

- +

Ritar olovna VRLA AGM baterija RT632 sa uskom F1 klemom. Napravljena za upotrebu u Standby režimu. Najčešće se koristi u medicinskim uređajima, specijalnim mernim instrumentima najčešće u medicini, sistemima kontrole pristupa, dečijim autićima i drugim aplikacijama. Može se koristiti i u ciklicnom režimu ali joj se životni vek smanjuje. Bez održavanja. Može se montirati u bilo kom položaju osim naopako. Najbolji odnos cene i kvaliteta je ono u čemu Ritar baterije nemaju konkurenciju. Bateriju istih karakteristika ali od drugog proizvođača, pogledajte ovde. Stranicu proizvođača za ovaj model baterije pogledajte ovde.

Napon: 6V
Dimenzije (DxSxV): 134 × 34 × 66 mm
Kapacitet: 3.2Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum proizvodnje: Avgust 2021
Konektor-klema: 4.80 mm
Garancija: 12 meseci za upotrebu u standby rezimu

 

Kategorija:

Tehnički list baterije Ritar RT632

Preuzmi

UL sertifikat Ritar proizvođača baterija

Preuzmi

CE sertifikat Ritar proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat Ritar proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Ritar proizvođača baterija

Preuzmi

CNAS 28001:2011 sertifikat Ritar proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Ritar battery

Ritar Power Co. LTD. je fabrika za proizvodnju olovnih VRLA (SLA) baterija koja je ulistana u NASDAQ-u. Osnovana je u maju 2002. godine, i proizvodi i prodaje ekološki prihvatljive olovne (SLA) baterije. Danas fabrika Ritar pokriva proizvodnju baterija, punjača baterija, LCD ekrana osetljivih na dodir i plemenitih metala i razvio se u grupu velikih proizvođača i preduzeća. Ovaj brend je legenda u novoj energetskoj industriji u Kini. Ritar Power je visokotehnološko preduzeće sa sedištem u okrugu Nanshan, Šenžen, Kina i ima proizvodnu bazu u Fuiong gradu, Šenžen i novom industrijskom parku u Hengjangu, provinciji Hunan. Sa 23 proizvodne linije, proizvodi 10 serija više od 500 vrsta proizvoda. Hengjang pripada topionici Zhuzhou i Shuikoushan - glavnom gradu olova, ima bogat izvor obojenih metala da bi ostvario okupljanje industrijskog lanca, godišnji kapacitet isporuke dostigao je 9 miliona KVAh. Ovaj proizvođač se pridržavao uvođenja i razvijanja naprednih tehnologija i procesa, osnovao Ritar Research Center, uključujući 2 profesora koji imaju iskustva preko 40 godina u istraživanju baterija i preko 50 istraživačkih inženjera. Usvojena je najnaprednija proizvodna oprema i metode ispitivanja na svetu. Proizvodi odnosno baterije imaju dug vek trajanja, visoku energiju i pouzdanost. Uvoznik i distributer Ritar brenda za Srbiju je Borik PLUS doo.

Ritar battery
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Ritar RT632 Olovna VRLA baterija 6V 3.2Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.