,
Ultracell logo

UL 26-12, Olovna VRLA baterija 12V 26Ah

Ultracell UL 26-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

6.718,80 RSD

Na lageru

Ultracell UL 26-12 olovna VRLA baterija sa konektorom 14mm sa srafom i maticom. Idealna za ugradnju u alarmnim sistemima i protivpozarnim centralama. Engleski brend. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema. Preporuka za ugradnju u UPS uredjajima.

Napon:12V
Dimenzije (DxSxV):175 x 166 x 125 mm
Kapacitet:26Ah
Sastav:VRLA (SLA)
Tip:standby
Radni vek:10 godina
Datum proizvodnje: Septembar 2020
Konektor – Klema:14 mm
Garancija:12 meseci 

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 26-12

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UL 26-12, Olovna VRLA baterija 12V 26Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.