,
Ultracell logo

UL 18-12 Olovna VRLA baterija 12V 18Ah

( 1 recenzija korisnika )

Ultracell UL 18-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

4.654,80 RSD

Na lageru

Ultracell UL 18-12 olovna VRLA baterija sa konektorom na sraf i maticu. Najcesce se koristi u sistemima protivpozarne zastite i vecim alarmnim centralama. Ultracell brend je najpopularniji kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema i protivpozarnih sistema. Moze posluziti i za ugradnju u UPS uredjajima.

Napon:12V
Dimenzije (DxSxV):181 x 77 x 167 mm
Kapacitet:18Ah
Sastav:VRLA ( SLA )
Tip:standby
Radni vek:3 – 5 godina
Datum proizvodnje:April 2020
Konektor – Klema:12 mm
Garancija:12 meseci za upotrebu u standby rezimu

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 18-12

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. petar

    Odlična baterija

    petar