,
MHB Battery logo

MM 75-12 Olovna VRLA baterija 12V 75Ah

MHB MM 75-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

16.188,00 RSD

Nema na lageru

MHB olovna VRLA AGM baterija MM 75-12. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu kao podrska glavnom napajanju. Najcesce se upotrebljava u UPS sistemima, u velikim sistemima za dojavu pozara i ostalim sigurnosnim sistemima. Takodje se upotrebljava u velikim UPS sistemima kao i u manjim UPS- inverterskim sistemima. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek drasticno smanjuje. Iako po dimenzijama odgovara nije za upotrebu u invalidskim kolicima. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Najbolji odnos cene i kvaliteta je ono u cemu MHB baterije nemaju konkurenciju.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 258 x 166 x 215
Kapacitet: 75Ah
Sastav: VRLA ( SLA )
Tip: standby
Radni vek: do 8 godina
Datum proizvodnje: April 2018
Konektor – Klema: Sraf M8
Garancija: 24 meseca za Standby i 12 meseci za solarnu upotrebu

 

Tehnički list baterije MHB MM 75-12

Preuzmi

UL sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

CE sertifikat MHB proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat MHB proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat MHB proizvođača baterija

Preuzmi

RoHS sertifikat MHB proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

MHB battery

Fujian Minhua Power Source Co.LTD sa svojim brendom MHB battery je najprodavaniji brend u našoj ponudi. Idealan odnos cene i kvaliteta već godinama izdvaja ovaj brend iznad drugih. Osnovana 1996 Fujian Minhua Power Source Co.LTD ( Bivši-Anxi Minhua Battery Co ) je postao jedan od najvećih proizvođača olovnih akumulatora u svetu, kao i najveći proizvođač akumulatorskih ploča i ploča za olovne baterije u Kini. O kvalitetu MHB baterija brine se više od 2.100 zaposlenih i 320 porodica koje prave promet od više od 250 miliona USD godišnje. Ova velika porodica se nalazi u Long Kiao industrijskoj zoni u Gradu Anxi u Fujian provinciji, koji pokriva površinu od 200.000 kvadratnih metara u vlasništvu sa ukupnom građevinskom području oko 100.000 kvadratnih metara. MHB battery uspešno i sa ponosom proizvodi akumulatore za kola, motore, motocikle, električna vozila u AGM VRLA tehnologiji suvih baterija. Borik PLUS doo je sa ponosom ovlasceni uvoznik i distrubuter MHB battery već desetu godinu za redom.

MHB Battery logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“MM 75-12 Olovna VRLA baterija 12V 75Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.