, ,
Chilwee

6 DZF 20 Olovna VRLA baterija 12V 20Ah/2 HR


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Chilwee 6 DZF 20 olovna GEL baterija namenjena za cikličnu upotrebu

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 721
Dostupnost:

Nema na lageru

6.238,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Chilwee 6 DZF 20 olovna GEL baterija namenjena za upotrebu u ciklicnom rezimu. Napravljena za upotrebu u elektricnim biciklima i kvadovima na elektro pogon, manjim solarnim aplikacijama, i drugim ciklicnim aplikacijama. Takodje se moze upotrebljavati i kod UPS sistema ali zbog svoje cene nije ekonomski isplativa za ovaj rezim rada. Specijalni silica-gel kao separator dozvoljava upotrebu na nesto visim radnim temperaturama. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Poboljsana CA formula omogucava veci broj praznjenja i duzu autonomiju u ciklicnoj upotrebi, kao i bolji oporavak iz duboko izpraznjenog stanja.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 181 x 77 x 170 mm
Kapacitet: 28 Ah/20 HR
Sastav: VRLA (GEL)
Tip: DEEP CYCLE
Radni vek: 600 cik./80% DOD
Datum uvoza: Septembar 2023
Konektor-klema: Sraf M6
Garancija: 12 meseci za ciklicnu upotrebu

 

Tehnički list baterije Chilwee 6 DZF 20

Preuzmi

CE sertifikat Chilwee proizvođača baterija

Preuzmi

CNAS 28001:2011 sertifikat Chilwee proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat Chilwee proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Chilwee proizvođača baterija

Preuzmi

ROHS sertifikat Chilwee proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Chilwee

CHAOWEI POWER CO.LTD poznata po svom brendu CHILWEE je jedna od dve najveće fabrike za proizvodnju olovnih baterija za ciklicnu upotrebu u Kini. CHAOWEI POWER CO.LTD je četvrta po veličini fabrika za proizvodnju isključivo cikličnih olovnih baterija u i svetu trenutno zapošljava preko 22000 radnika koji dnevno mogu proizvesti više od 500.000 baterija. CHAOWEI POWER CO.LTD u svom proizvodnom procesu ima ISKLJUČIVO baterije za ciklicnu upotrebu. Chilwee grupa (kratko nazvanim "Chilwee" u daljem tekstu) je osnovana 1998, a sedište se nalazi u Changksing županije, Zhejiang provinciji u Kini. Vodeća je kompanija u industriji u kojoj su uključeni i istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju novih energija Motive Power baterije i rešenja za skladištenje energije. Ova kompanija je navedena na glavnom odboru Berze u Hong Kongu u julu 2010. godine, a sada je jedna od 500 najvećih preduzeća u Kini. Chilwee je takođe nacionalni ponos i ključna haj-tek kompanija, i kao takva je nagrađena među "Top 50 sve obuhvatnih konkurentskih privatnih preduzeća u Kini" i rangiran kao No.1. Chilwee ima 18 prodajnih filijala u 7 pokrajina u Kini, uključujući i 9 kompanija koje su National High-Tech preduzeća. Broj zaposlenih je preko 22000 i u stalnom je porastu. Uvoznik i distributer Chilwee brenda za Srbiju je Borik PLUS doo

Chilwee
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“6 DZF 20 Olovna VRLA baterija 12V 20Ah/2 HR”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.