BPC Borik Plus CCTV logo

GSM dojava za alarmnu centralu


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

GSM dojava za alarmnu centralu ili drugi događaj

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 9000
Dostupnost:

Na lageru

6.538,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

GSM dojava za alarmne centrale. Koristi najobičniju SIM karticu bilo kog operatera. Potpuno kompatibilna sa PARADOX centralama. Lako se programira putem SMS poruka. Događaj može javiti pozivom ili SMS porukom na najvše šest predhodno definisana broja. Tri za SMS i tri za glasovno javljanje dogođaja. Predviđena je upotreba unutra ali ugradnjom u neku od OBO kutija iz naše ponude, može bez problema stajati i napolju. Ova GSM dojava ima i konektor za priključenje Li-ion polymer baterije od 160mAh koja joj obezbeđuje rad i pri nestanku električne energije. Baterija se prodaje posebno i nije uključena u cenu. Informacije o bateriji i pogledajte ovde. Android aplikaciju za upravljanje ovom GSM dojavom mozete preuzeti na ovom linku. Napomene koje Vam mogu biti korisne: Dojava ima mogućnost za unos 3 broja, ali ne zove sva tri. Prvo zove prvi pa ako se on ne javi zove drugi i tako redom dok se neko ne javi. Pri unosu brojeva koje dojava bira (bilo za SMS ili poziv), svaki put se moraju uneti svi brojevi i tek onda poslati poruka za izvršenje. Kad god se vrše izmene, tj programiranje dojave, mikroprekidač 2 mora biti u poziciji ON, inače nećete dobijati potvdne SMS poruke i programiranje neće biti uspesno.

Komunikacija: Putem SIM kartice
Montaža: Za montažu unutra
Okidanje: NO-normal open ili NC-normal closed
Back UP baterija: Li-ion polymer 160mAh-kupuje se posebno
Maksimalan broj korisnika: 3+3 korisnika, 1 administrator
Dojava događaja: SMS, poziv ili SMS+poziv
Napajanje uređaja: DC 5-15V
Dimenzije: 88 mm × 87 mm × 21 mm
Garancija: 12 meseci

 

Šifra proizvoda: 9000 Kategorija:

Korisničko uputstvo za GSM dojavu

Preuzmi

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Dritan

    Vise desetina kupljenih, nemamo ni jednu zamerku!

    Dritan

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.