,
MiK logo

Pretvarač napona MIK 200B sa dve baterije


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 4 recenzije korisnika )

Invertor MIK 200B je predviđen za neprekidno napajanje pumpi malih grejnih sistema na čvrsta goriva,

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 816
Dostupnost:

Na lageru

9.834,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Invertor je predviđen za neprekidno napajanje pumpi malih grejnih sistema na čvrsta goriva, telefonske centrale i punjače za mobilni. Ovaj pretvarač se ne koristi za kotlove na gas i pelet jer uređaj nema dovoljnu snagu da podrži i pumpu i gorionik kod kotlova na pelet. Pored pumpe dozvoljeno je napajati i jedan manji potrosac do 15W snage, najcesce LED sijalicu. Kako bi se pumpa napajala sto duze potrebno je istu ubaciti u najmanju brzinu pri nestanku struje. Ovaj pretvarač sadrži dve baterije u sebi i u najmanjoj brzini pumpe, uz okretanje potenciometra skroz u levo moze pruziti autonimiju do cak 6 sati. Ako Vam je potrebna veća autonomija, pogledajte invertor model MIK 200, bez akumulatora predviđen za rad sa spoljnim akumulatorom. Idealno rešenje za kotlove na pelet, može biti uređaj UPS LONG 800VA a njegove karakteristike pogledajte ovde.

Model: MIK 200 B
Nazivna snaga: 200 VA
Max opterecenje: 120 W
Konverzija: Line Interactive
Izlazni sinusni oblik: Modifikovani
Autonomija: 4 do 6 sati
Baterija: 2 x 7.2Ah-stoje u uređaju
Izlazna utičnica: 3 x šuko
Garancija: 24 meseca na uredjaj i baterije

 

Šifra proizvoda: 816 Kategorije: ,

Uputstvo za korišćenje uređaja MIK 200B

Preuzmi

Proizvođač

MIK

MIK inverteri su uređaji izuzetnog kvaliteta domaće proizvodnje sa tradicijom dugom 20 godina. Pouzdanost i patentiran rad kojii omogućava produženu autonomiju i sa malim baterijama je ono što izdvaja ove uredjaje od drugih. Pored osnovna četiri modela MIK-200, MIK-500, MIK-200B1 , i MIK-200B, proizvodjač ovih uređaja proizvodi i UPS uređaje različitih snaga i jačina kao i APA uređaje. Proizvodjač MIK uređaja može se pohvaliti i činjenicom da je svaki deo koji se nalazi u uredjaju (osim baterije) proizveden u Srbiji. Borik PLUS doo ima tu čast da MIK uređaje distribuira po odličnim uslovima i niskim cenama - direkto od proizvođača.

MiK logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 4
4
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


 1. Milojko pavlovic

  Mnogo sam istrazivao i kod Borik Plus su najjeftinjij. Garancija 24 meseca bas kao i drugde. Takodjer ko nije iz Bg salju pouzecem besplatno.

  Milojko pavlovic

 2. Djurda Majdic

  Najjeftiniji ste. Hvala.

  Djurda Majdic

 3. Marija Jokic

  Najpovoljniji ste. Samo napred

  Marija Jokic

 4. jeton

  zaintresovan sam za polovni saradnju

  jeton

  • Borik Plus

   Molim Vas kontaktirajte nas na borikvp@gmail.com. Hvala

   Borik Plus