,
MiK logo

Pretvarač napona MIK 200-bez akumulatora

( 1 recenzija korisnika )

Invertor je predviđen za neprekidno napajanje pumpi malih grejnih sistema na čvrsta goriva,

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

6.600,00 RSD

Na lageru

- +

Invertor je predviđen za neprekidno napajanje pumpi malih grejnih sistema na čvrsta goriva, telefonske centrale i punjače za mobilni. Ne koristi se za kotlove na gas i pelet jer uredjaj nema dovoljnu snagu da podrzi i pumpu i gorionik kod kotlova na pelet. Pored pumpe dozvoljeno je napajati i jedan manji potrosac do 15W snage, najcesce LED sijalicu. Kako bi se pumpa napajala sto duze potrebno je istu ubaciti u najmanju brzinu pri nestanku struje. Ovaj model ne sadrzi bateriju (akumulator).

EAN Barkod 8606108557167
Model: MIK 200
Nazivna snaga: 200 VA
Trajno opterećenje: 120 W
Konverzija: Line Interactive
Izlazni sinusni oblik: Modifikovani
Autonomija: Zavisi od kapaciteta akumulatora
Baterija: Nema-stoji napolju
Izlazna utičnica: 3 x šuko
Garancija: 24 meseca na uređaj

 

Uputstvo za korišćenje uređaja MIK 200

Preuzmi

Proizvođač

MIK

MIK inverteri su uređaji izuzetnog kvaliteta domaće proizvodnje sa tradicijom dugom 20 godina. Pouzdanost i patentiran rad kojii omogućava produženu autonomiju i sa malim baterijama je ono što izdvaja ove uredjaje od drugih. Pored osnovna četiri modela MIK-200, MIK-500, MIK-200B1 , i MIK-200B, proizvodjač ovih uređaja proizvodi i UPS uređaje različitih snaga i jačina kao i APA uređaje. Proizvodjač MIK uređaja može se pohvaliti i činjenicom da je svaki deo koji se nalazi u uredjaju (osim baterije) proizveden u Srbiji. Borik PLUS doo ima tu čast da MIK uređaje distribuira po odličnim uslovima i niskim cenama - direkto od proizvođača.

MiK logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

 1. Vasko Zarkovic

  Kod Vas je ovaj uredjaj najpovoljniji. Nisam znao da je isporuka besplatna

  Vasko Zarkovic

  • Borik Plus

   Postovani, za sve MIK uredjaje je isporuka besplatna

   Borik Plus