Dahua

DAHUA NVR4232HS-4KS2/L 32 kanalni NVR


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA NVR4232HS-4KS2/L 32 kanalni NVR 8MP

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 77
Dostupnost:

Nema na lageru

31.557,60 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Dahua NVR4232HS-4KS2/L je napredni NVR odlicnog kvaliteta, zavrsne obrade i pouzdane stabilnosti. Poseduje besplatan i pouzdan online serverski pristup, jedinstven za svaki NVR posebno. Ovaj model podrzava 32 kanala kamera do 8 MP iskljucivo 32 IP kamera. Poseduje jedan ulazni i jedan izlazni kanal za zvuk. Dahua i Hikvisiona su dva vodeca proizvodjaca kamera za video nadzor kod nas i u Evropi, i spadaju u sam vrh po kvalitetu. Prednost ovog modela DVR-a je sto se lako moze kombinovati sa svim kamera bilo kog formata prisutnim na nasem trzistu. Odlican meni je sadrzan u samom DVR-u a pomeranje kroz meni i download zapisa se vrsi misem. Ako Vam je mis kratak ili sistem takav da morate nastaviti mis-a, preporuka je USB ekstender koji mozete pogledati ovde. Pogledajte i stranicu proizvođača za proizvod NVR4232HS-4KS2/L.

Model DVR-a: NVR4232HS-4KS2/L
Tip i podržani format videa: Smart H.265+; Smart H.264+; H.265; H.264
Materijal: Metalno kućište, crno
Maksimalna rezolucija: 8MP; 6MP; 5MP; 4MP; 3MP; 1080p; 720p; D1
Podrzani protokoli: HTTP; HTTPS; TCP/IP; IPv4/IPv6; UPnP; SNMP; RTSP; UDP; SMTP; NTP; DHCP; DNS; IP Filter; DDNS; FTP; Alarm Server; IP Search Support Dahua IP camera; DVR; NVS; P2P; auto register
Podržani broj kamera: Max 32 IP kamere
Mogućnost rada sa kamerama: IP
Ukupan frame rate: Pristup: 160 Mbps; Skladistenje: 128 Mbps; Preusmeravanje 48 Mbps
Audio ulaz: 1 x RCA
Napon i potrošnja: 12V-48W bez HDD-a
Izlazni signali: HDMI, VGA, USB i 1 x RCA
Podrzani HDD: 2 SATA HDD do 10T veličine
Dodatne opcije: Alarm, Time
Dimenzije i težina: 375.0 mm × 282.9 mm x 53.0 mm
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 77 Kategorija:

Tehnički list Dahua NVR4232HS-4KS2/L snimača za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA NVR4232HS-4KS2/L 32 kanalni NVR”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.