TVT logo

TVT TD-2708TS-HC 8-kanalni DVR


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

TVT TD-2708TS-HC Pentabrid FHD 8-kanalni DVR

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

15.724,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

TVT TD-2708TS-HC je napredni XVR odlicnog kvaliteta, zavrsne obrade i pouzdane stabilnosti. Poseduje besplatan i pouzdan online serverski pristup, jedinstven za svaki DVR posebno. Ovaj model podrzava 8 kanala FHD kamera svih formata: CVI/AHD/TVI/CVBS i 4 IP kamere. Poseduje jedan ulazni kanal za zvuk. TVT proizvodjac kamera za video nadzor je dobro poznat po svom kvalitetu kako kod nas tako i u Evropi, i spadaju u sam vrh po kvalitetu. Prednost ovog modela DVR-a je sto se lako moze kombinovati sa svim kamera bilo kog formata prisutnim na nasem trzistu. Odlican meni je sadrzan u samom DVR-u a pomeranje kroz meni i download zapisa se vrsi misem. Ako Vam je mis kratak ili sistem takav da morate nastaviti mis-a, preporuka je USB ekstender.

Model DVR-a: TD-2708TS-HC
Tip i broj kamera: HIBRID 5M H.265, (12 CH snimač) 8 CH analogna + 4 CH IP ili 8 CH IP + 4 CH analogna
Materijal: Metalno kuciste, crno
Video rezolucija TVI: 5MP / 4MP / 3MP / 1080P / 720P / WD1
Video rezolucija CVI: 4MP / 3MP / 1080P / 720P / WD1
Video rezolucija IP: 5MP – 30fps
Podrzani broj kamera: Max 8 kamera i 4 IP kamere
Mogucnost rada sa kamerama: HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP
Rezolucija snimaka: 5MP Lite@10fps, 4MP Lite/1080P@12fps (PAL) / 15fps (NTSC), 1080P Lite/720P/WD1@25fps (PAL) / 30fps (NTSC), 1080P: 12fps (PAL)/15fps (NTSC)
Audio ulaz: 8 x RCA
Napon i potrosnja: 12V < 10W bez HDD-a
Izlazni signali: HDMI, VGA, RS485, 1 x RCA, 1 x BNC – CVBS/SPOT
Podrzani HDD: 1 SATA HDD do 8T velicine
Radna temperatura: od -10°C ~ 50°C, 10% ~ 90% vlaznosti
Dimenzije i tezina: 300 mm × 249 mm × 45 mm
Garancija: 24 meseca

 

Kategorija:

Tehnički list i karakteristike TVT TD-2708TS-HC dvr-a

Preuzmi

Proizvođač

TVT

TVT - Shenzhen TVT Digital Technology Co, Ltd (u daljem tekstu: TVT) osnovan je 2004. godine i sa sedištem u Shenzhen-u, uvršten je u bordu za mala i srednja preduzeća na berzi u Shenzhen-u u Decembru 2016. godine, sa akcijskim brojem: 002835. Kao svetski proizvod i sistem vrhunskih proizvoda dobavljač rešenja koji integriše razvoj, proizvodnju, prodaju i usluge, TVT poseduje svoj nezavisni proizvodni i razvojni centar i bazu za istraživanje, koja je postavila filijale u preko 10 provincija i gradova u Kini i obezbedila najkonkurentnije proizvode i rešenja za video bezbednost u više od 120 zemalja i regija. Svrstavajući se među najranije kompanije koje ulaze u inostrano tržište industrije video nadzora u Kini, TVT je izgradio nezavisan i savršen sistem marketinških usluga. TVT ima dugu istoriju rada na tehnološkom istraživanju i razvoju i primeni, poseduje integrisane linije proizvoda, uključujući HD IP kameru, HD koaksijalnu kameru, HD NVR, HD DVR i tako dalje, pružajući sistem za skladištenje i kontrolu rešenja, što se široko primenjuje na industrije poput sigurnog grada, finansiranja transporta, nekretnina, obrazovanja, trgovačkog lanca, parka itd. Tokom godina razvoja, TVT pridaje veliki značaj istraživanju i razvoju proizvoda i tehnološkim inovacijama, i nastavlja da ulaže u istraživanje i razvoj, negujući generacije visokokvalitetnih visokih inženjera i tehničkih stručnjaka u mnogim vodećim osnovnim tehnologijama kod kuće i u inostranstvu kao što su video i audio kodek tehnologija, 3A algoritam za obradu video zapisa, video inteligentna analiza i algoritam dubokog učenja, oblak prenosa i skladištenja, velika obrada podataka, mrežna kontrola i prenos, mobilni video nadzor itd., pružajući na taj način vodeće i visokokvalitetne proizvode i rešenja. Jedan od distributera je i Borik PLUS doo.

TVT logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“TVT TD-2708TS-HC 8-kanalni DVR”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.