,
Mean Well logo

Napajanje stabilisano 24V 2.2A u kućištu MEAN WELL


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Napajanje stabilisano 24V 2.2A-52.8W MEAN WELL LRS-50-24 u kućištu

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 273
Dostupnost:

Na lageru

1.605,60 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

MEAN WELL LRS-50-24 stabilisano napajanje 24V 2.2A u kucistu. Najcesce se koristi se za napajanje kamera kod video nadzora ili protivpozarnih sistema. Prednost ovog napajanja je sto se napon u slucaju dugacke instalacije moze povecati i tako izbeci pad napona na kraju instalacije. MEAN WELL proizvodi su vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. Kvalitet MEAN WELL proizvoda opravdava nesto visu cenu u odnosu na konkurenciju. Preporuka za svako napajanje bilo kog tipa je da se ne optercuje vise od 80% konstantno.

Model: LRS-50-24-metalno
Materijal: Metal-pocinkovano kućište
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
Stelovanje napona: DA-trimer
Ulazni AC napon: 85~264 VAC
Izlazni DC napon: 21.6~28.8 V
Max opterecenje: 2.2A-52.8W Max.
Broj izlaza: 1
 Hladjenje: Prirodno hladjenje
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 273 Kategorije: ,

Data sheet za napajanje MEAN WELL LRS-50-24

Preuzmi

Proizvođač

Mean Well

MEAN WELL napajanja, konverteri i ostala oprema sigurnosnih sistema. MEAN WELL kompanija je osnovana 1982. godine, i jedan je od nekoliko proizvođača posvećenih visokim standardima u proizvodnji napajanja u svetu. Ona se nalazi na 5. mestu u svetskim proizvođačima napajanja (DC output) prema izveštaju Micro Technology Consultant objavljenog u martu 2017. godine. U poređenju sa prva četiri proizvođača ODM / OEM orijentisanog poslovnog modela, gotovo 99% prometa ostvaruje MEAN WELL od standardnih proizvoda za napajanje koji se prodaju pod sopstvenim brendom.

MEAN VELL radi sa klijentima, dobavljačima, ugovaračima i zaposlenima sa idejom o dugotrajnim odnosima i poverenju. Zahvaljujući robusnom partnerstvu sa 200 snažnih ovlašćenih distributera širom sveta, MEAN VELL raste i postaje jači tri decenije. Sa 3200 zaposlenih smeštenih u svom globalnom štabu u Nev Taipei Industrial Parku, Tajvanu, filijalama i prodajnim kancelarijama u Guangdžouu, Šenzenu, Suzhou u Kini, Kaliforniji SAD i Holandiji u EU, četiri napredne proizvodne baze u gradu Nev Taipei (Tajvan) i Tianhe Distrikta i Huadu Distrikta u Guangdžou, u gradu Suzhou u Kini, ostvaruje ukupan prihod od 927 miliona dolara (27.8 milijardi TVD) u 2017. godini.

U nastavku možete pogledati našu ponudu MEAN WELL napajanja i konvertera, i izabrati idealne uz najbolje cene.
Mean Well logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Napajanje stabilisano 24V 2.2A u kućištu MEAN WELL”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.