Mercusys logo

Mercusys MP500 power line KIT


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Mercusys MP500 power line kit, 1000 Mb preko strujnog kabla

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 9031
Dostupnost:

Na lageru

5.654,88 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Mercusys MP500 power line KIT je uređjaj koji putem već postavljenih strujnih instalacija u kancelariji ili stanu, propušta signal LAN mreže. Ovaj model poseduje po jedan LAN port na oba uređaja i povezuje se na ruter ili neki drugi mrežni uređaj preko lan kabla. Ne zahteva nikakvu instalaciju. Poseduje statusno svetlo i sastoji se od dva uređaja koja sadrže napajanje u sebi. Ponudu patch kablova CAT5E i CAT6, za povezivanje switcha sa vašim ruterom ili DVR uređajem pogledajte ovde. Stranicu proizvođača kao i link za povezivanje ovog proizvoda možete pogledati ovde. Minijaturna veličina i zidni dizajn olakšavaju fleksibilno postavljanje i kretanje LED signalizacija vam pomaže da vidite koji je status povezanosti. Idealan za do 300m razdaljine.

Model: MP500
Materijal: Plastika
Napon za napajanje uređaja: AC 220V
Maksimalna potrošnja: 0,6A / 3W
Brzina protoka: do 1.0 Gbps
Maksimalna razdaljina: do 300 metara
Radna temperatura: 0~40°C
Jedinica mere: Par, prodaju se u paru
Pakovanje: 2 komada
Dimenzije: 101 mm × 60 mm × 36 mm
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 9031 Kategorija:

Kompletno korisničko uputstvo za Mercusys MP500 KIT

Preuzmi

Tehnicki list za Mercusys MP500 KIT

Preuzmi

Proizvođač

Mercusys

Mercusys nastoji da ponudi odličan pristup Internetu što većem broju ljudi-to je glavna misija.U Mercusys-u veriju da bi u sve više povezanom svetu svi trebali imati pristup ogromnom bogatstvu informacija i zabave koje su danas dostupne. Mercusys se zalaže za to da bude vaš partner od poverenja i da vam proširi vidike, uključujući beskrajni potencijal za vredne ljudske veze koje Internet pruža.

Mercusys se specijalizovao za pružanje osnovnih uređaja koji čine okosnicu vašeg povezanog života. Širok i neprekidno rastući niz Wi-Fi rutera, Wi-Fi adaptera, repetitora, pristupnih tačaka i SOHO prekidača pomažu vam da izvučete maksimum iz internet veze i pretvorite dom ili malu kancelariju u uspešan epicentar povezivanja.

Naša filozofija naglašava centralnu ulogu istraživanja i razvoja u stvaranju proizvoda koji imaju moć da poboljšaju svakodnevni život. Mercusys je dom velikom timu posvećenih inženjera za istraživanje i razvoj sa dugogodišnjim iskustvom. Sarađujemo sa vodećim tehničkim profesionalcima iz celog sveta i razvijamo inovativne proizvode kroz naša partnerstva sa renomiranim proizvođačima čipseta, uključujući MediaTek i Kualcomm.

Mercusys se snažno zalaže za izvrsnost, široku globalnu mrežu i sanja da obogati živote boljim vezama.

Mercusys logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Mercusys MP500 power line KIT”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.