,
BPC Borik Plus CCTV logo

Konektor napajanja ženski na žabicu

( 1 recenzija korisnika )

Konektor napajanja ženski na žabicu DG08

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

67,19 RSD

Na lageru

- +

Konektor za napajanje kamere-ženski. Montira se do napajanja. Povezivanje kabla i konektora vrši se pritiskom na polugu na vrhu konektora. Povezivanje pozitivne žice vrši se na isti način kao i povezivanje negativne žice. Za povezivanje ovog konektora za razliku od DG02 konektora, nije vam potreban nikakav alat. Uglavnom se koristi u sistemima video nadzora. Sa druge strane napojne parice potrebno je montirati muški konektor DG01 ili DG07  koji se spaja sa napojnim kablom od kamere.

Model: DG08
Materijal: Metal-plastika
Precnik otvora: 5.5 mm
Precnik jezgra: 2.1 mm
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Vladimir-VLADA

    Kvalitetan i dobar konektor. Pritiskom na polugu zica se jako stisne i ne moze da ispade a sto daleko ubrzava montazu

    Vladimir-VLADA