-14%
,
TVT logo

TVT komplet za video nadzor 6


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 2 recenzije korisnika )

TVT komplet br.6 za video nadzor sa 4 dome kamere od 5Mp Premium serije

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

32.868,00 RSD 38.400,00 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

TVT komplet za video nadzor premium serije. Komplet br. 6 sadrži sve što vam je neophodno za jedan kompletan sistem video nadzora za Vaš dom ili lokal. U kompletu dobijate 4 TVT kamere TD-7554AE1 5MP sa 3.6mm sočivom, 1 TVT DVR TD-2704TS-HP koji podržava do 4 kamera od 5MP i 1 hard disk proizvođača Western Digital Purple serije veličine 1TB. Takođe u kompletu dobijate i jedno napajanje za kamere od 12V 5A sa jednim razdelnikom napajanja 1/4, 100 metara koaksijalnog RG59+2*0,75mm2 kabla i komplet konektora za napajanje i BNC konektora za 4 kamere. Za montažu i instalaciju ovog kompleta nisu vam potrebna nikakva klešta niti instalaterski alat, već samo jedan krstasti šrafciger i sečice. Kamere iz ove ponude su otporne na zapljuskivanje vode, pa ih po želji možete montirati unutra ili spolja. Ove kamere poseduju i IC diode tako da je i snimanje u mraku takođe moguće.

Model kamere: TD-7554AE1-5MP-kom 4
Tip kamere: Bullet-spoljašnja
Model DVR-a: TVT TD-2704TS-HP-kom 1
Lens-sočivo: 3.6 mm
Hard disk: Western Digital Purple-kom 1
Kapacitet HDD-a: 1 Terabajt
Napajanje: 12V 5A-plastično-kom 1
Razdelnik napajanja: 1 na 4-kom 1
Koaksijalni kabl: RG59+2×0.75mm CCA-100 metara
Konektori BNC Model BNC L 106-kom 8
Konektori napajanja: DG01 i DG02-po 4 kom
Domet IC dioda: Maksimalno 20 m
Garancija: 24 meseca

Proizvođač

TVT

TVT - Shenzhen TVT Digital Technology Co, Ltd (u daljem tekstu: TVT) osnovan je 2004. godine i sa sedištem u Shenzhen-u, uvršten je u bordu za mala i srednja preduzeća na berzi u Shenzhen-u u Decembru 2016. godine, sa akcijskim brojem: 002835. Kao svetski proizvod i sistem vrhunskih proizvoda dobavljač rešenja koji integriše razvoj, proizvodnju, prodaju i usluge, TVT poseduje svoj nezavisni proizvodni i razvojni centar i bazu za istraživanje, koja je postavila filijale u preko 10 provincija i gradova u Kini i obezbedila najkonkurentnije proizvode i rešenja za video bezbednost u više od 120 zemalja i regija. Svrstavajući se među najranije kompanije koje ulaze u inostrano tržište industrije video nadzora u Kini, TVT je izgradio nezavisan i savršen sistem marketinških usluga. TVT ima dugu istoriju rada na tehnološkom istraživanju i razvoju i primeni, poseduje integrisane linije proizvoda, uključujući HD IP kameru, HD koaksijalnu kameru, HD NVR, HD DVR i tako dalje, pružajući sistem za skladištenje i kontrolu rešenja, što se široko primenjuje na industrije poput sigurnog grada, finansiranja transporta, nekretnina, obrazovanja, trgovačkog lanca, parka itd. Tokom godina razvoja, TVT pridaje veliki značaj istraživanju i razvoju proizvoda i tehnološkim inovacijama, i nastavlja da ulaže u istraživanje i razvoj, negujući generacije visokokvalitetnih visokih inženjera i tehničkih stručnjaka u mnogim vodećim osnovnim tehnologijama kod kuće i u inostranstvu kao što su video i audio kodek tehnologija, 3A algoritam za obradu video zapisa, video inteligentna analiza i algoritam dubokog učenja, oblak prenosa i skladištenja, velika obrada podataka, mrežna kontrola i prenos, mobilni video nadzor itd., pružajući na taj način vodeće i visokokvalitetne proizvode i rešenja. Jedan od distributera je i Borik PLUS doo.

TVT logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Aleksandar

    Iskreno savrsen proizvod, hvala Vam da nije njega mislim da bi nam mnoge situacije promakle.

    Aleksandar

  2. Jovan

    Savrsena kombinacija, sve preporuke!

    Jovan

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.