, ,
Dahua

DAHUA VTH2621GW-P unutrašnja jedinica sa monitorom 7″


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA VTH2621GW-P unutrašnja jedinica sa monitorom 7″ za IP interfone.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1520
Dostupnost:

Na lageru

17.540,40 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua VTH2621GW-P unutrašnja jedinica sa TFT monitorom 7″ za IP interfone. Ekran je osetljiv na dodir i svi dugmići se nalaze na ekranu a prikazuju se po potrebi. VTH2621GW-P unutrašnja jedinica podesuje ugrađen mikrofon i zvučnik (dvosmerna audio komunikacija), Takođe omogućena je i međusobna komunikacija između unutrašnjih jedinica. VTH2621GW-P unutrašnja jedinica je kompatibilna sa ostalim Dahua IP kamerama. Ova interfonska IP centrala sa monitorom poseduje i 6 alarmnih ulaza. Napajanje unutrašnje jedinice sa monitorom vrši se pomoću napajanja od 12V DC ili pomoću POE switcha. Unutrašnja jedinica sa monitorom kompatibilna je sa svim pozivnim tablama koje imamo u ponudi. Pogledajte link ka stranici proizvođača za proizvod VTH2621GW-P

Model monitora: DAHUA VTH2621GW-P, IP
Veličina ekrana: 7 inča
Rezolucija monitora: 1024 × 600 pixela
Materijal: Plastika
Slot za SD karticu: Da
Vrsta montaže: Na zid, nazidna montaža
Radni napon: 12V DC 1A
Komunikacija: Dvosmerna, mikrofon i zvučnik
Povezivanje sa pozivnom jedinicom:
Žično preko UTP kabla
Dimenzije spoljne jedinice: 189.6 mm × 134.6 mm × 26.0 mm
Radna temperatura: –10°C to + 55°C
Ugao kamere: Horizontalni: 129°; verticalni: 74°; diagonalni: 147°
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 1520 Kategorije: , ,

Tehnički list Dahua VTH2621GW-P monitor 7" za IP interfon

Preuzmi

Skraćeno uputstvo za instalaciju VTH2621GW-P monitora

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA VTH2621GW-P unutrašnja jedinica sa monitorom 7″”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.