, ,
Dahua

DAHUA DHI-KTP01-F IP interfonski komplet


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA DHI-KTP01-F IP interfonski komplet

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 213
Dostupnost:

Nema na lageru

51.598,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Dahua DHI-KTP01(F) IP interfonski set. Ovaj set sadrži sve elemente i delove za samostalni interfonski komplet. Unutrašnji touch screen monitor od 7 inča je idealne veličine i odlične rezolucije od 1024 x 600 pixela.

Model kamere: DAHUA DHI-KTP01(F) IP
Tip: IP
Materijal: Aluminijum
Rezolucija kamere: 2MP
Unutrašnji monitor: 7-inch TFT kapacitivni monitor
Unutrašnji zvučnik: Ugrađen u monitor, snage 1.5W
Skladištenje snimaka: na SD slot maksimalne veličine 32 GB-ne dobija se u paketu
Tip senzora: CMOS
IP zastita: IP 65
Dimenzije monitora: 96 mm × 130 mm × 28.5 mm
Dimenzije spoljne jedinice: 221.5 mm × 119.6 mm × 21.5 mm
Ugao kamere: 160°
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 213 Kategorije: , ,

Tehnički list Dahua DAHUA KTP01(F) IP interfonskog kompleta

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA DHI-KTP01-F IP interfonski komplet”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.