, , , ,
Dahua

DAHUA PFM344D-4CH napajanje za 4 kamere


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA PFM344D-4CH napajanje sa 4 grane promenjivog napona na izlazu.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 96
Dostupnost:

Na lageru

2.038,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua PFM344D-4CH ispravljač sa četiri grane za napajanje kamera ili drugih potrosača. Ovo napajanje ima mogucnost odabira različitog napona (12V, 13,5V ili 15V) na izlazu pomoću prekidača koji se nalazi na kućištu. Jako je zgodno kod instalacije dužih vodova od kamere do DVR-a i nadoknađuje pad DC napona koji se javlja na dužim instalacijama ili manje kvalitetnim provodnicima. Ovo napajanje poseduje zaštitu od prevelike struje, prevelikog napona kao i zaštitu od kratkog spoja. Pogledajte link ka stranici proizvođača za proizvod DH-PFM344D-4CH-EN

Model monitora: DAHUA PFM344D-4CH
Materijal: Plastika
Napon i ukupna izlazna struja 1: 12V 2.5A
Napon i ukupna izlazna struja 2: 13.5V 2.25A
Napon i ukupna izlazna struja 3: 15V 2A
Maksimalno opterećenje jedne grane: 12W
Ukupno maksimalno opterećenje: 30W
Povezivanje sa AC izvorom: Preko kabla koji se dobija uz napajanje. Duzina 1m
Dimenzije spoljne jedinice: 143 mm × 41 mm × 144 mm
Radna temperatura: 0 °C to +40 °C
Garancija: 12 meseci

Tehnički list Dahua PFM344D-4CH napajanje

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA PFM344D-4CH napajanje za 4 kamere”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.