BPC Borik Plus CCTV logo

UTP kabl CAT6 CCA 305m outdoor BPC


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

UTP mrežni kabl CAT6 CCA 305m outdoor BPC-na koturu-wall

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 5005
Dostupnost:

Na lageru

11.638,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

PRIKAZANA CENA JE ZA PAKOVANJE OD 305M. Kabl je namotan na drveni kotur. Ovaj kabl kao što se vidi na slici poseduje dva sloja izolacije (double jacket) i pruža bolju izolaciju provodnika. Poprečni presek žice jedne parice je pun a ne licnasti i namenjen je za ugradnju spolja ili za ugradnju u zid. Materijal žice je aluminijum presvučen bakrom (CCA). Prikazana slika je prava slika kabla. Kabl poseduje i kanap za odvod vlage. Razlika izmedju CAT5 i CAT6 utp kabla je u tome što je poprečni presek provodnika nešto veći kod CAT6 i postoji separator (izolator) koji odvaja parice. Za direktno krimpovanje CAT6 wall kablova pogledajte poseban konektor na ovom linku. Ispravnost već postavljenog UTP kabla ili raspored žica u nekom od novih ili već postojećih RJ konektora testirajte sa LAN testerom. LAN tester za UTP i FTP kablove iz naše ponude pogledajte ovde.

Naziv: UTP CAT6 CCA BPC
Materijal jezgra: CCA-pun presek
Prečnik žice: 0.57 mm-AWG 23
Tip kabla: Outdoor-za ugradnju napolju
Broj parica: 4 x 2 parice
Separator parica: Da
Materijal spoljnog omotača: PVC-crna boja
Pakovanje: Drveni kortur 305 m
Oznake na kablu: Da-metarske

 

Šifra proizvoda: 5005 Kategorija:

Test report kategorizacije kabla za CAT6

Preuzmi

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UTP kabl CAT6 CCA 305m outdoor BPC”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.