,
Western Digital logo

HDD za DVR WD Purple 8TB


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

HDD za DVR WD Purple 8TB za video nadzor dimenzije 3,5 inča

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 463
Dostupnost:

Na lageru

26.421,60 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

WD-Western digital HDD diskovi serije Purple su napravljeni za neprekidan 24/7 rad, tokom citave godine. Specijalana All Frame tehnologija dozvoljava prekrojavanje i premestanje snimljenog video sadrzaja bez ikakve bojazni od gubitaka ili ostecenja. Takodje koristeci All Frame tehnologiju, gubitak podataka, pikselizacija i smetnje na snimku su gotovo nemoguce. WD hard diskovi su opremljeni da iznova i iznova trpe snimanje i do 64 kamera u jednom sistemu. U zavisnosti od broja kamera, njihove rezolucije i nacina snimanja, ovaj hard disk moze da sacuva i do 200 dana video zapisa. Pre kupovine HDD-A, molimo Vas da budete svesni da se svaka eventualna reklamacija, rešava u zakonskom roku ne manjem od 7 dana od datuma prijema reklamiranog diska. Borik PLUS nije uvoznik hard diskova. Svi diskovi su potpuno novi, fabrički upakovani i nisu testirani od stane Borik PLUS kao ni od strane uvoznika. Svaki HDD koji ima i minimalno fizičko oštećenje na kućištu, na žalost, odmah će biti vraćen od strane uvoznika tj davalaca garancije.

Model: WD80PURZ
Dimenzije: 3.5 Inca
Kapacitet: 8 Terabajta
Namena: Za video nadzor-DVR
Interni kes: 64 Megabajta
Brzina: 5400 RPM
Radna temperatura: od 0 do 65 C
Potrosnja pri citanju/pisanju: 5.3 W
Buka u praznom hodu: 25 dB
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 463 Kategorije: ,

Tehnički list WD HDD PURZ-Purple serije

Preuzmi

Proizvođač

Western Digital

Western Digital je već dugo na čelu inovacija koje menjaju igru. Od pronalaska prvog tvrdog diska (HDD) do skorašnjeg napretka u 3D NAND-u, naše putovanje inovacija i dalje nadahnjuje one koji se usude razmišljati o mogućnostima podataka. Uspevamo u snazi i potencijalu različitosti. Kao globalna kompanija, verujemo da je najefikasniji način da se obuhvati raznolikost naših kupaca i zajednica ogledalo iznutra. Verujemo da spajanje različitih perspektiva daje najbolje rezultate za naše zaposlene, kompaniju, kupce i svet oko nas. Posvećeni smo inkluzivnom okruženju u kojem svaki pojedinac može napredovati kroz osećaj pripadnosti, poštovanja i doprinosa. VD Purple ™ nadzorna memorija sadrži ekskluzivnu AllFrame ™ tehnologiju Western Digital-a, tako da možete sa sigurnošću kreirati bezbednosni sistem prilagođen potrebama vašeg poslovanja. AllFrame tehnologija poboljšava ATA striming, pomažući u smanjenju grešaka, pikselacije i ostalih video prekida koji se mogu dogoditi u sistemu za snimanje video zapisa.

Western Digital logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HDD za DVR WD Purple 8TB”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.