Uni-t-logo

Unimer UNI-T UT 123 sa sondom


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Unimer UNI-T UT 123, sa pipalicama i temperaturnom sondom

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 410
Dostupnost:

Na lageru

3.554,40 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Unimer UNI-T UT 123 serije sa pipalicama i temperaturnom sondom u kompletu. Ovaj model redefiniše standarde performansi za početni nivo digitalne tehnologije. Robusan izgled i kvalitetna izrada osigurava da ovi proizvodi mogu izdržati pad i sa 2 metra. Na preglednom LCD ekranu se ispisuju svi parametri. Ova serija osigurava da korisnici mogu bezbedno raditi u okruženju CAT III 600V. Još neke od prednosti su: Jasan LCD ekran, udoban zaštitni poklopac sa žlebom za kačenje test kabla, precizna zaštita, glasan zvuk zujalice, ergonomski dizajn, jedinstvena funkcija testiranja baterije: Prikazuje „dobro“, „nisko“ i „loše“. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod pogledajte ovde.

Model: UNI-T UT 123
Materijal: Plastika
Pakovanje: Uređaj sa pipalicama i temperaturnom sondom
DC voltage (V): 4V/40V/400V/600V
AC voltage (V): 4V/40V/400V/600V
Temperaturna merenja: -40℃~300℃
Napajanje: Dve baterije od 1.5V
Dimenzije: 130 mm × 65 mm × 28 mm
Garancija: 12 meseci

 

Šifra proizvoda: 410 Kategorija:

Uputstvo na Engleskom za UNI-T UT 123 unimer

Preuzmi

Proizvođač

UNI-T

Uni-Trend Technology (China) Co., Ltd. je jedan od poznatih provajdera rešenja za testiranje i merenje u Aziji. Uni-Trend je kompanija sa sertifikatom ISO9001 i ISO14001, sa T&M proizvodima koji ispunjavaju sertifikate uključujući CE, ETL, UL, GS itd.

Sa centrima za istraživanje i razvoj u Chengdu-u i Dongguan-u, Uni-Trend je sposoban da proizvodi inovativne, pouzdane, bezbedne za upotrebu i prilagođene korisnicima T&M proizvode. Uni-Trend je uspostavio saradnju sa partnerima u preko 80 zemalja u distribuciji proizvoda i usluga. Sa proizvodima koji zadovoljavaju industrijske standarde, Uni-Trend je u stanju da u potpunosti zadovolji zahteve proizvoda iz celog sveta.

Uni-t-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Unimer UNI-T UT 123 sa sondom”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.