,
BPU logo

Prelazna klema za akumulator


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Prelazna klema za akumulator sa plastifikacijom-par

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 871
Dostupnost:

Na lageru

370,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Prelazni konektor za auto akumulatore, izolovan pocinkovani. Prodaju se u paru, jedan komad za pozitivni i jedan komad za negativni terminal. Razlicite boje sa plastifikacijom. Upotrebljavaju se kod spajanja BPU Long UPS, BPS invertera ili drugih uredjaja na akumulator od automobila. Izvorno na svim BPU i BPS uredjajima konekcija sa baterijom je izvedena u vidu papucice tj za montazu na sraf, pa je za konekciju sa akumulatorom od automobila potrebno koristiti ovaj prelaz.

Model: Klema za konekciju na auto akumulator
Materijal konektora: Pocinkovana celicna, PVC izolacija
Pakovanje: Jedan par
Konekcija: Pomocu srafova
Unutrasnji otvor za kleme: Pozitivna klema-18mm, negativna klema 16mm
Šifra proizvoda: 871 Kategorije: ,

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Prelazna klema za akumulator”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.