-15%
, ,
Bluesun solar

Solarni panel 425W monokristalni half cell BS


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Monokristalni fotonaponski solarni panel 425W 32V half cell Blue SUN solar

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8307
Dostupnost:

Na lageru

9.702,00 RSD 11.434,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah
Promotivna ponuda ističe za:

Monokristalni fotonaponski solarni panel 425W, half cell (half cut). Prednost half cut panela u odnosu na konvencijalni je u tome što ako mu je jedna polovina neispravna ili u trenutku zaklonjena senkom, druga polovina će raditi i davati struju. Monokristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase sa 10 bus bara vodećeg proizvođača BLUESUN SOLAR LTD. Proizvođač garantuje da ce panel davati 84% snage linearno opadajući tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodnju električne energije upijajući besplatne Sunčeve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem ćelija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvođač u proizvodnji određuje da li će napon na izlazu biti 12V ili 24V. Napon koji solarni paneli daju može se koristiti direktno preko kontrolera ili pretvarajući ga na 230V pomoću invertera. Solarni fotonaponski paneli takođe se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od komponenti samog sistema. Više podataka o ovom panelu u tabeli niže. Za propisno povezivanje ovog solarnog panela sa solarnim kontrolerom, preporučujemo vam da kupite MC4 konektor. Svaka druga improvizacija i sečenje originalnog kabla ne podleže garanciji i može izazvati pregrevanja provodnika. Za povezivanje ovog panela upotrebite profesionalni H1Z2Z2-K UV kabl od 4 mm2. Ako želite i imate opciju, ovaj model panela možemo poslati o Vašem trošku, vašom kurirskom službom nakon uplate i na Vašu odgovornost.

Tip panela: Monokristalni, half-cell
Boja rama: Crna
Snaga panela: 425 W
Dimenzije (DxSxV): 1722 × 1134 × 30 mm
Napon pri opterećenju: 32.03 V
Struja pri opterećenju: 13.29 A
Napon bez opterećenja: 38.25 V
Klasa panela: A klasa
Konektor: MC4, dužina kabla 30 cm
Garancija: 24 meseca

Više informacija o sertifikatima proizvođača BLUESUN SOLAR LTD pogledajte ovde.

Šifra proizvoda: 8307 Kategorije: , ,

Tehnički list Monokristalnog solarnog panela BSM425G12-54HPH half-cell

Preuzmi

CE sertifikat BLUESUN Solar proizvođača panela

Preuzmi

UL sertifikat BLUESUN Solar proizvođača panela

Preuzmi

TUV NORD sertifikat BLUESUN Solar proizvođača panela

Preuzmi

Proizvođač

Bluesun solar

Bluesun Solar Group je međunarodna visokotehnološka i rastuća grupa, specijalizovana za istraživanje i razvoj, koja proizvodi solarne ćelije, module, panele i sisteme za solarnu energiju. Bluesun solar, kao sekundarna grupa Bluesun Grupe, sa ciljem da postane „stručnjak za proizvodnju solarne energije“, koncentrišući se na ćelije, solarne panele, module i inženjering za proizvodnju solarne energije, i formirajući relativno kompletnu industriju solarne energije srednjeg i nizvodnog toka lanac.

Naša grupa je uvela naprednu automatsku proizvodnu opremu iz Nemačke, Italije, Japana i Amerike. Takođe, integrisao je prvoklasni svetski proizvodni inženjering i sistem upravljanja, izgradio međunarodni menadžment i tim za istraživanje i razvoj sastavljen od vrhunskih stručnjaka za menadžment i solarnu PV energiju. Štaviše, postavio je platforme za istraživanje i razvoj kao što su Nacionalni tehnološki centar preduzeća, Zhejiang inženjerski i tehnološki istraživački centar, Bluesun solarni istraživački institut i tako dalje, kako bi postao zvezda u usponu u industriji.

Bluesun solar
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni panel 425W monokristalni half cell BS”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.