,
Ulica Solar logo

Solarni panel 375W-24V monokristalni half-cell UL


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Monokristalni fotonaponski solarni panel 375W-24V, half-cell, Ulica solar

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

21.478,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Monokristalni fotonaponski solarni panel 375W-24V, half-cell (half-cut). Prednost half-cut panela u odnosu na konvencijalni je u tome što ako mu je jedna polovina neispravna ili u trenutku zaklonjena senkom, druga polovina će raditi i davati struju. Monokristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase sa 10 bus bara vodećeg proizvođača Ulica Solar LTD. Proizvođač garantuje da ce panel davati 84% snage linearno opadajući tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodnju električne energije upijajući besplatne Sunčeve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem ćelija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvođač u proizvodnji određuje da li će napon na izlazu biti 12V ili 24V. Napon koji solarni paneli daju može se koristiti direktno preko kontrolera ili pretvarajući ga na 230V pomoću invertera. Solarni fotonaponski paneli takođe se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od komponenti samog sistema. Više podataka o ovom panelu u tabeli niže. Za propisno povezivanje ovog solarnog panela sa solarnim kontrolerom, preporučujemo vam da kupite MC4 konektor. Svaka druga improvizacija i sečenje originalnog kabla ne podleže garanciji i može izazvati pregrevanja provodnika. Za povezivanje ovog panela upotrebite profesionalni H1Z2Z2-K UV kabl od 4 mm2. Ako želite i imate opciju, ovaj model panela možemo poslati o Vašem trošku, vašom kurirskom službom nakon uplate i na Vašu odgovornost.

Tip panela: Monokristalni, half-cell
Snaga panela: 375 W
Dimenzije (DxSxV): 1755 × 1038 × 30 mm
Napon pri opterećenju: 34.2 V
Struja pri opterećenju: 10.96 A
Napon bez opterećenja: 41.5 V
Klasa panela: A klasa
Konektor: MC4, dužina kabla 20 cm
Garancija: 24 meseca

Više informacija o sertifikatima proizvođača Ulica Solar LTD pogledajte ovde.

Tehnički list Monokristalnog solarnog panela UL-375M half-cell

Preuzmi

TUV IEC61215 sertifikat Ulica Solar proizvođača panela

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat Ulica Solar proizvođača panela

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Ulica Solar proizvođača panela

Preuzmi

OHSAS 18001:2007 sertifikat Ulica Solar proizvođača panela

Preuzmi

CE sertifikat Ulica Solar proizvođača panela

Preuzmi

PV CYCLE membership 2013 sertifikat Ulica Solar proizvođača panela

Preuzmi

UL sertifikat Ulica Solar proizvođača panela

Preuzmi

MCS sertifikat Ulica Solar proizvođača panela

Preuzmi

Proizvođač

Ulica Solar

Jedan od vodećih proizvođača solarnih ćelija i panela, Ningbo ULICA SOLAR science and technology Co.,LTD Kompanija je osnovana avgusta 2005. godine od strane Shanshan Group koja važi za jednu od najboljih 500 preduzeća u Kini. Ningbo Ulica Solar Science & Technology Co. LTD je profesionalni proizvođač specijalizovan za proizvodnju solarnih ćelija, solarnih modula i pružanje usluga integracije solarnih sistema u Kini. Ovaj proizvođač ima predan i jedinstven tim, uključujući tehničke stručnjake, doktore nauka i viših inženjera u oblasti solarne energije. Kompanija se nalazi na odličnom logističkom mestu i povezana je sa svim većim saobraćajnicama. Fotonaponski solarni paneli ovog proizvođača su izrađeni po najvišim standardima isključivo u A klasi. Povezivanje solarnih ćelija sa 4 bus bara je već na zalasku dok je sadašnji standard 5 bus bara i više.

Ulica Solar logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni panel 375W-24V monokristalni half-cell UL”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.