,
BPS logo

Nosač solarnog panela rotirajući gornji 15/30


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Aluminijumski nosač panela rotirajući gornji za ravan ili kosi krov od 15 do 30 stepeni

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8218
Dostupnost:

Nema na lageru

1.402,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Nosač solarnog panela-rotirajući gornji 15/30, za konstrukciju solarnog panela-gornji za nagibe od 15 do 30 stepeni u odnosu na horizontalu. Specijalno napravljen rotirajuci (zglobni) i teleskopski drzac koji se montira na gornju sinu. Napravljen od anodiziranog aluminijuma cija teleskopska sipka moze da se izvlaci i pravi nagib od 15 do 30 stepeni u odnosu na donji nosac Poseduje na sebi klin koji jednostavnim umetanjem u kanal sine obezbedjje cvrstu vezu. Za zatezanje poseduje imbus sraf od pocinkovanog celika. Montaza nastavka je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva imbus 6 kljuc za pravilnu montazu. Detaljna uputstva za montazu kao i spisak elemenata mozete naci u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-AD-RL15/30
Dimenzije (DxSxV): 100 x 50 x ? mm
Materijal: Anodizirani aluminijum i celicni sraf
Ugao rotacije: Nagib u odnosu na ravan: 10 do 15 stepeni
Tezina: 0.75 kg-komad
Pakovanje: Komplet sa srafom i klinom
Garancija: 60 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8218 Kategorije: ,

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela rotirajući gornji 15/30”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.