,
BPS logo

Nosač solarnog panela L za ravan krov manji


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Aluminijumski držač šine nosača solarnog panela L manji za ravan krov

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8204
Dostupnost:

Nema na lageru

250,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Nosač solarnog panela-L za ravan krov manji. Specijalno izrađen držač šine (nosača) solarnog panela. Koristi se za montažu na ravan ili delimično ravan krov. Pogodan kako za limene tako i za krovove sa tegolom, limene krovove ili perforirane krovove sa imitacijom crepa. Napravljen od anodiziranog aluminijuma debljine 7 mm sa rupama i šlicem za štelovanje šine po visini. U kompletu se nalazi L nosač, gumena podloška, šraf za drvo kao i klin sa imbus šrafom, koji lako uleže u žleb i čvrsto drži šinu. Model L profila NSBP-AU-ALH-A01A je napravljen iz jednog komada i visine je 80 mm. Žlebovi sa jedne stane profila napravljeni su tako tako da se šina može kretati gore ili dole ako libela to zahteva. Montaža L profila je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva minimalan alat za pravilnu montažu. Detaljna uputstva za montažu kao i spisak elemenata možete pronaći u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-AU-ALH-A01A
Dimenzije (DxŠxV): 40 x 40 x 80 mm
Materijal: Anodizirani aluminijum
Šrafovi, podloške, matice: Jedan šraf i gumena podloška
Težina: 0.050 kg – komad
Pakovanje: Komplet sa šrafovima i klinom
Garancija: 60 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8204 Kategorije: ,

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Laboratorijski izveštaj o istpitivanju nosača i kuka

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela L za ravan krov manji”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.