,
BPS logo

MC4 konektor za solarne panele 1500VDC


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

MC4 konektor za struje do 1500VDC za povezivanje fotonaponskih solarnih panela

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8026
Dostupnost:

Na lageru

147,48 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

MC4 konektor za struju do 1500VDC sluzi za povezivanje fotonaponskih solarnih panela sa kontrolerom ili sa nekim od MC4 2T ili MC4 3T konektorom, bilo da želite da povežete panele u rednu ili paralelnu vezu. Svaki panel se fabricki isporucuje sa zicom duzine oko 90 cm i muskim i zenskim konektorom na kraju. Kako bi ste panel povezali sa kontrolerom nepohodno je na krajeve zica staviti po jedan muski i zenski konektor. Oba konektora na svom zadnjem kraju imaju konusnu silikonsku gumicu koja smanjuje svoj prečnik zavrtanjem čepa. Konektor tako ostvaruje nepropusnu barijeru za ulazak vode ili kiše bilo da je u pitanju žica od 4 ili 6 mm2. Prodaju se u paru.

Model: MC4
Opis: Muški i ženski
Jedinica mere: Par
Nivo zaštite: IP 68-zaštita od prašine i zapljuskivanja vodom
Test konektora: 6KV (50Hz, 1 min)
Presek žice: 2.5 do 6 mm2
Maksimalan napon: TUV1500V/UL1500VDC
Maksimalna struja: 50 A
Radna temperatura: od -40 do +100 stepeni
Materijal pina: Bakar presvucen kalajem

 

Šifra proizvoda: 8026 Kategorije: ,

Tehnički crtez i dimenzije MC4 konektora 1500 VDC

Preuzmi

TUV sertifikat o ispitivanju MC4 konektora 1500 VDC

Preuzmi

CE sertifikat o ispitivanju MC4 konektora

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“MC4 konektor za solarne panele 1500VDC”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.