,
Epever logo

Kontroler punjenja solarnog sistema 40A 12/24/36/48V XTRA4415N LCD


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

EPEVER MPPT LCD kontroler punjenja i pražnjenja solarnog sistema 40A 12/24/36/48V Auto

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8607
Dostupnost:

Na lageru

19.198,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

EPEVER kontroler punjenja i pražnjenja fotonaponskog solarnog sistema, izuzetne završne obrade i vrhunskog kvaliteta, maksimalnog opterećenja 40A. MPPT tehnologija sa automatskim prepoznavanjem radnog napona 12 ili 24V u zavisnosti od priključenih baterija. Na sebi poseduje LCD displej sa svim korisnim informacijama o stanju sistema i baterija. Snaga potrošača na ovim izlazima je ograničena i nalazi se u tabeli niže. Svi parametri se sa lakoćom mogu setovati u zavisnosti od tipa baterije, pomoću uputstva koje možete preuzeti u delu download na ovoj stranici niže. Ovaj model kontrolera poseduje i RTS port na koji se može prikljuciti temperaturna sonda koja NE dolazi u paketu već se kupuje zasebno. Temperaturna sonda služi radi korekcije napona punejnja u zavisnosti od spoljne temperature. Više informacija ovde. Ovaj model MPPT kontrolera, poseduje i data port za priključivanje na WIFI modul putem UTP kabla. Više informacija ovde.

Model: MPPT XTRA4415N-XDS2 auto
Nazivni napon: 12V-48V auto
Max opterećenje: 40 A
Mogućnost punjenja LiFePO4: Da
Regulacija napona: Da-auto
Izlaz za potrošač 12V: Nema
Izlaz za potrošač 5V: Nema
Zaštita kratkog spoja: Da
Zaštita od pražnjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8607 Kategorije: ,

Data sheet za kontroler solarnog sistema MPPT Xtra4415N-XDS2

Preuzmi

Korisničko uputstvo za kontroler solarnog sistema MPPT Xtra4415N-XDS2

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Kontroler punjenja solarnog sistema 40A 12/24/36/48V XTRA4415N LCD”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.