-29%
, ,
Growatt

Growatt SPM-E, Merač električne energije


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Growatt SPM-E, Monofazni merač električne energije solarnog sistema

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

12.753,60 RSD 17.998,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Growatt Shine Wifi-S, Wifi stik za monitoring Growattovih on-grid ili hibridnih invertera serije SPH. Stik se jednostavno instalira zavrtanjem na određeno mesto na inverteru. STIKOVE ZA MONITORING PRODAJEMO ISKLJUČIVO UZ NEKI OD NAŠIH GROWATT UREĐAJA. Video prezentaciju i povezivanje merača potrošnje možete pogledati ovde.

Model: Growatt SPM-E (1-phase)
Za Growatt modele invertera: Serije SPH
Radna frekfencija: 50/60Hz (45~56)Hz
Maksimalno opterećenje: 10A
Radni napon: 184~276 VAC
Maksimalna dužina kabla: Do 100 metara
IP zaštita: IP 51
Dimenzije: 36 mm × 99 mm × 63 mm
Garancija: 12 meseci

Tehnički list za Growatt SPM-E merač potrpošnje

Preuzmi

Korisničko uputstvo za Growatt SPM-E merač potrpošnje

Preuzmi

Proizvođač

Growatt

Growatt je globalni lider pametnih energetskih rešenja i nudi PV pretvarače za stambene, komercijalne i komunalne svrhe, skladišta energije, sisteme mikro mreža i pametna rešenja za upravljanje energijom. Prema podacima IHS Markit and Wood Mackenzie, Growatt se svrstava među 10 najboljih globalnih proizvodjača PV pretvarača. Osnovan 2010. godine, Growatt je uspostavio široku mrežu usluga sa 14 kancelarija i skladišta širom sveta.

Tokom godina, Growatt je stvorio jake i iskusne lokalne timove na ključnim solarnim tržištima i posvetio se pružanju sveobuhvatne i profesionalne obuke u tehnologijama solarne PV, skladištenju baterija i pametnom upravljanju energijom. Posvećen tehnološkim inovacijama i proizvodima, Growatt ulaže velika sredstva u istraživanje i razvoj. Tim za istraživanje i razvoj u Growatt-u ima više od 400 profesionalnih inženjera, od kojih većina ima preko 15 godina iskustva u industriji. Elegantne, pametne i moćne funkcije tim za istraživanje i razvoj doneo je najnovijim pretvaračima, koji su veoma dobro prihvaćeni od strane kupaca širom sveta. Sa solidnim rekordima tokom protekle decenije, Growatt-ovi PV pretvarači, skladišta energije i pametna rešenja za upravljanje energijom stekli su široku popularnost među kupcima. Do kraja 2020. godine, Growatt je isporučio preko 2,5 miliona pretvarača u više od 100 zemalja širom sveta. Jedan od uvoznika Growatt invertera je i Borik PLUS doo.

Growatt
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Growatt SPM-E, Merač električne energije”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.