Elco logo

Produžni kabl dužine 2 metra sa 6 utičnica i zaštitom


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Produžni kabl dužine 2 metra sa 6 utičnica, beli 16A, 250V do 3500W i prenaponskom zaštitom

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1023
Dostupnost:

Na lageru

2.854,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Sestostruka prenosna priključnica bele boje sa zastitom od prednapona i prekidacem. Koristi se kao razdelnik za napajanje vise potrosaca sa šuko uticnicama. Za struju do 16A, i maksimalnog napona do 250V. Maksimalno snaga svih potrosaca prikacenih na produzni kabl ne sme biti veca od 3500W. Provodnik (kabl) H05VV-F 3G1,5 (PP/J-Y 3×1,5) sa dužinom provodnika: 2m.

Model: Elco 6 mesta sa prednaponskom zastitom
Max struja: do 16A
Max napon u mrezi: do 250V
Max opterecenje: 3500 W
Broj utikackih mesta: 6 x šuko
Duzina kabla: 2 metara
Poprecni presek kabla: Licnasti 3 x 1.5mm2
Zastita od preopterecenja: Da
Prekidac: Da
Garancija: 60 meseci

 

Šifra proizvoda: 1023 Kategorija:

Potvrda o usaglašenosti proizvoda 

Preuzmi

Proizvođač

ELCO

Preduzeće ELCO d.o.o. u svom prodajnom i proizvodnom asortimanu ima da ponudi kvalitetne energetske komponente i sklopove. Ispred drugih proizvoda izdvajaju se utičice, prednaponske utičnice, produžni kablovi, motalice različitih dužina i drugo. Proizvodni pogon u Rumi vrši proizvodnju i livenje kućišta u beloj i crnoj boji. Segmentni produžni kablovi prave se u sivoj boji kako za montažu u rek tako i za samostojeću upotrebu. Preduzeće ELCO d.o.o. je osnovano 2003. godine u Rumi. Pre toga, od 1999. godine, postojala je zanatska radionica istog naziva i delatnosti. U početku se proizvodio samo “Standardni model“ prenosnih priključnica. Već 2004. godine počela je proizvodnja “Modularnih priključnica“ i “Priključnica sa prenaponskom zaštitom“. Funkcionalnost svih vrsta prenaponskih zaštita ispitana je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu u Laboratoriji za visoki napon. Sa proširenjem asortimana širila se prodaja. Počeo je i izvoz u Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru.

Elco logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Produžni kabl dužine 2 metra sa 6 utičnica i zaštitom”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.