A plus plastic

Utičnica za produžni kabl sa 6 mesta i prekidačem CRNA


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Utičnica za produžni kabl sa 6 mesta i prekidačem-A+ 16A, 250V do 3500W CRNA

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1016
Dostupnost:

Na lageru

632,40 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Šestostruka prenosna priključnica crne boje bez kabla, sa prekidačem. Koristi se kao razdelnik za napajanje šest potrošača sa šuko utičnicama. Za struju do 16A, i maksimalnog napona do 250V. Maksimalna snaga svih potrošača prikačenih na produžni kabl ne sme biti veća od 3500W. Bez provodnika. Preporučeni provodnik (kabl) H05VV-F 3G1,5 (PP/J-Y 3×1,5). Za ovaj model utičnice možemo ponuditi i odgovarajući zidni nosač koji možete pogledati ovde.

Model: A+ 6 × šuko sa prekidačem CRNA
Maksimalna struja: do 16A
Maksimalan napon u mreži: do 250V
Maksimalno opterećenje: 3500 W
Broj utikačkih mesta: 6 × šuko
Dužina kabla: Nema
Poprečni presek kabla: Nema
Zaštita od preopterećenja: Nema
Prekidač: Ima
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 1016 Kategorija:

TSE sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

ISO 9001:2015 sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

RoHS sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

CE sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Obuhvata snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnosti na radu i zdravlje radnika, Životnoj sredini i upravljanju otpadom, Logističkim uslugama (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.), Utvrđivanju rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS.

Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Postavljaju se sledeća pitanja kojima se brend vodi:
  • Ko?
  • Šta?
  • Kako?
  • Zašto?
  • Gde?
  • Kada
  • Kome?

Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, cilj je da se poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihova sklonost.

A plus plastic
A plus plastic
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Utičnica za produžni kabl sa 6 mesta i prekidačem CRNA”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.