, ,
Ultracell logo

UL 4.5-4 Olovna VRLA baterija 4V 4.5Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UL 4.5-4 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 312
Dostupnost:

Na lageru

1.138,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UL 4.5-4 olovna VRLA baterija sa konektorom F1. Idealna za ugradnju u digitalnim elektricnimm vagama. Iako su kontakti predhodne originalne baterije bili zalemljeni, strogo je zabranjen lemiti kontakte. Za spajanje molimo koristite buksne. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema. Nije preporuka za ugradnju u UPS uredjajima. Za ovaj model baterije dajemo garanciju od 180 dana iz razloga sto gotovo svi korisnici koriste vage na mestima gde nema napajanja iz mreze ( 230V ). Preko noci bateriju pune a danju prazne, sto spada u ciklicni rezim rada i a sto ne podleze garanciji.

Napon: 4V
Dimenzije (DxSxV): 46 mm × 46 mm × 100 mm
Kapacitet: 4.5Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 5 godina-standby rezim
Datum uvoza: Novembar 2022
Konektor-klema: F1-4.8 mm
Garancija: 6 meseci

 

Šifra proizvoda: 312 Kategorije: , ,

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 4.5-4 

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UL 4.5-4 Olovna VRLA baterija 4V 4.5Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.