, ,
Ultracell logo

UCG 55-12 Olovna VRLA baterija 12V 55Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UCG 55-12 olovna AGM VRLA baterija bez održavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 305
Dostupnost:

Na lageru

16.918,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UCG 55-12 olovna GEL VRLA baterija sa konektorom F10 (šraf sa navojem M8). Idealna za ugradnju u protivpožarnim centralama, UPS uređajima i solarnim aplikacijama. Posebno pogodna za upotrebu u cikličnom režimu zbog pojačanog broja ciklusa. UCG seriju odlikuje i sposobnost za rad na nešto višim temperaturama iz razloga sto GEL umanjuje mogućnost isparavanja elektrolita iz baterije. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i održavanjem alarmnih sistema i protivpožarnih centrala. Uvoz iz Velike Britanije. Bateriju istog proizvođača sa višim kapacitetom pogledajte ovde. Stranicu proizvođača za ovu bateriju pogledajte ovde. Ako baterije spajate redno, a kako bi ste im produžili vek trajanja, preporuka je da kupite i balanser. Detaljnije informacije o baterijskom balanseru.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 228 × 137 × 216 mm
Kapacitet: 55Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: do 10 godina
Datum uvoza: Maj 2024
Konektor-klema: Sraf M8
Garancija: 24 meseca za standby i 12 za solarnu upotrebu

 

Šifra proizvoda: 305 Kategorije: , ,

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UCG 55-12

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UCG 55-12 Olovna VRLA baterija 12V 55Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.