, , , ,
Ultracell logo

UCG 120-12 Olovna GEL VRLA baterija 12V 120Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UCG 120-12 olovna AGM VRLA baterija bez održavanja 12V 120Ah

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 302
Dostupnost:

Na lageru

31.678,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UCG 120-12 olovna GEL VRLA baterija sa konektorom F11 (šraf sa navojem M8). Idealna za ugradnju u protivpozarnim centralama, UPS uredjajima i solarnim aplikacijama. Posebno pogodna za upotrebu u ciklicnom rezimu zbog pojacanog broja ciklusa. UCG seriju odlikuje i sposobnost za rad na nešto višim temperaturama iz razloga što GEL umanjuje mogucnost isparavanja elektrolita iz baterije. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema i protivpozarnih centrala. Uvoz iz Velike Britanije. Ako baterije spajate redno, a kako bi ste im produžili vek trajanja, preporuka je da kupite i balanser. Detaljnije informacije o baterijskom balanseru pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 408 × 177 × 225 mm
Kapacitet: 120Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 10 godina
Datum uvoza: Januar 2024
Konektor-klema: F11 terminal sa navojem za M8 šraf
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UCG 120-12

Preuzmi

CE sertifikat Ultracell proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UCG 120-12 Olovna GEL VRLA baterija 12V 120Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.