, , ,
Ritar battery

Ritar RT645 Olovna VRLA baterija 6V 4.5Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Ritar RT645 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

706,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Ritar RT645 olovna VRLA baterija sa klemom F1 (4.8 mm). Idealna za ugradnju u vagama, panik rasveti ili za decije autice na elektricni pogon. Baterija Ritar RT – Standby serije je odlican izbor i za razliku od ostalih brendova ova baterija bolje podnosi nesto vece napone punjenja koji se mogu javiti u nekontrolisnim uslovima za razliku od UPS uredjaja. Zivotni vek Ritar baterija zbog specijalne poboljsane legure olovnih resetaka sa sadrzajem Kalcijuma iznosi od 6 do 8 godina.

Napon: 6V
Dimenzije (DxSxV): 70 x 47 x 100 mm
Kapacitet: 4.5Ah
Sastav: VRLA ( SLA )
Tip: standby
Radni vek: 6-8 godina
Datum proizvodnje: Septembar 2019
Konektor – Klema: 4.80 mm
Garancija: 12 meseci za standby rezim i za upotrebu u decijim auticima

 

Tehnički list baterije Ritar RT645 

Preuzmi

UL sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

CE sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

CNAS 28001:2011 sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

Proizvođač

Ritar battery

Ritar Power Co. LTD. je fabrika za proizvodnju olovnih VRLA (SLA) baterija koja je ulistana u NASDAQ-u. Osnovana je u maju 2002. godine, i proizvodi i prodaje ekološki prihvatljive olovne (SLA) baterije. Danas fabrika Ritar pokriva proizvodnju baterija, punjača baterija, LCD ekrana osetljivih na dodir i plemenitih metala i razvio se u grupu velikih proizvođača i preduzeća. Ovaj brend je legenda u novoj energetskoj industriji u Kini. Ritar Power je visokotehnološko preduzeće sa sedištem u okrugu Nanshan, Šenžen, Kina i ima proizvodnu bazu u Fuiong gradu, Šenžen i novom industrijskom parku u Hengjangu, provinciji Hunan. Sa 23 proizvodne linije, proizvodi 10 serija više od 500 vrsta proizvoda. Hengjang pripada topionici Zhuzhou i Shuikoushan - glavnom gradu olova, ima bogat izvor obojenih metala da bi ostvario okupljanje industrijskog lanca, godišnji kapacitet isporuke dostigao je 9 miliona KVAh. Ovaj proizvođač se pridržavao uvođenja i razvijanja naprednih tehnologija i procesa, osnovao Ritar Research Center, uključujući 2 profesora koji imaju iskustva preko 40 godina u istraživanju baterija i preko 50 istraživačkih inženjera. Usvojena je najnaprednija proizvodna oprema i metode ispitivanja na svetu. Proizvodi odnosno baterije imaju dug vek trajanja, visoku energiju i pouzdanost. Uvoznik i distributer Ritar brenda za Srbiju je Borik PLUS doo.

Ritar battery
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Stanojlovic Petar

    Odlicna baterija za deciji tricikl. Klinci se vozaju po cwo dan. Traje nam vec trecu sezonu

    Stanojlovic Petar

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.