, ,
Ritar battery

Ritar RA12-75A Olovna VRLA baterija 12V 75Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ritar RA12-75A olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

15.730,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Ritar RA12-75A olovna VRLA baterija sa konektorom F11 (M6 navoj). Idealna za ugradnju u UPS sistemima. Baterija Ritar RA-Standby serije je odlican izbor jer za razliku od ostalih brendova ova baterija bolje podnosi nesto vece napone punjenja koji se mogu javiti kod odredjenih modela UPS uređaja. Životni vek Ritar baterija zbog specijalne poboljsane legure olovnih rešetaka sa sadrzajem Kalcijuma iznosi do 12 godina.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 260 x 169 x 218 mm
Kapacitet: 75Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 12 godina
Datum proizvodnje: Februar 2021
Konektor-klema: F11-M6
Garancija: 24 meseca za Standby i 12 meseci za solarnu upotrebu

 

Tehnički list baterije Ritar RA 12-75A 

Preuzmi

UL sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

CE sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

CNAS 28001:2011 sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

Proizvođač

Ritar battery

Ritar Power Co. LTD. je fabrika za proizvodnju olovnih VRLA (SLA) baterija koja je ulistana u NASDAQ-u. Osnovana je u maju 2002. godine, i proizvodi i prodaje ekološki prihvatljive olovne (SLA) baterije. Danas fabrika Ritar pokriva proizvodnju baterija, punjača baterija, LCD ekrana osetljivih na dodir i plemenitih metala i razvio se u grupu velikih proizvođača i preduzeća. Ovaj brend je legenda u novoj energetskoj industriji u Kini. Ritar Power je visokotehnološko preduzeće sa sedištem u okrugu Nanshan, Šenžen, Kina i ima proizvodnu bazu u Fuiong gradu, Šenžen i novom industrijskom parku u Hengjangu, provinciji Hunan. Sa 23 proizvodne linije, proizvodi 10 serija više od 500 vrsta proizvoda. Hengjang pripada topionici Zhuzhou i Shuikoushan - glavnom gradu olova, ima bogat izvor obojenih metala da bi ostvario okupljanje industrijskog lanca, godišnji kapacitet isporuke dostigao je 9 miliona KVAh. Ovaj proizvođač se pridržavao uvođenja i razvijanja naprednih tehnologija i procesa, osnovao Ritar Research Center, uključujući 2 profesora koji imaju iskustva preko 40 godina u istraživanju baterija i preko 50 istraživačkih inženjera. Usvojena je najnaprednija proizvodna oprema i metode ispitivanja na svetu. Proizvodi odnosno baterije imaju dug vek trajanja, visoku energiju i pouzdanost. Uvoznik i distributer Ritar brenda za Srbiju je Borik PLUS doo.

Ritar battery
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Ritar RA12-75A Olovna VRLA baterija 12V 75Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.