,
CSB battery logo

CSB HR1234W Olovna VRLA baterija 12V 9Ah High Rate


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

CSB HR1234W olovna AGM VRLA baterija 12V 9Ah bez održavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 860
Dostupnost:

Nema na lageru

2.818,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

CSB HR1234W olovna AGM VRLA baterija 12V 9Ah sa sirokom F2 (6.3 mm) klemom. CSB je trenutno najbolji brend na trzistu koji ugradjuju kao prvu ugradnju brendovi poput: APC, Socomec, Riello, Inform, Eaton, Emerson i drugi. Specijalna UPS serija namenjena prevashodno za upotrebu u UPS uredjajima daje izuzetne rezultate pri velikim strujama praznejnja. Made in Vietnam. Zamena za ovu bateriju je MHB MS 9-12 baterija.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 152 × 65 × 99 mm
Kapacitet: 9Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum uvoza: Jun 2023
Konektor-klema: Klema F2
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 860 Kategorije: ,

Tehnički list baterije CSB HR1234W

Preuzmi

Proizvođač

CSB battery

CSB Battery je brend baterija naširoko poznatih u svetu. Najzaslužniji pojedinac za proboj CSB baterija na svetskom tržištu je APC koji je u prošlosti pa i dan danas u svoje uredjaje kao prvu ugradnju ugrađivao upravo CSB baterije. Hitachi Chemical Energy Technologi Co., Ltd., je zapravo bivša kompanija "CSB Battery Co., Ltd.", osnovana 1987. godine, zajedničkim ulaganjem i tehnološkom koalicijom između Shin-Kobe Electric Machineri Co, Ltd, člana Hitachi Group. CSB battery zvanično je postala član Hitachi Chemical Group u januaru 2015. kada joj je promenjeno ime kompanije u Novembru 2016. godine. CSB Battery je vodeći svetski proizvođač olovnih suvih baterija bez održavanja (VRLA), a njihovi proizvodi se koriste u više od 100 zemalja za telekomunikacije, UPS (neprekidno napajanje), solarne sisteme, vetroelektrane, nužno osvetljenje, sigurnost i druge dodatne primene. Jedan od glavnih faktora koji podstiču kontinuirani rast kompanije je naša svetska distributivna mreža i dosledan kvalitet naših proizvoda. Naše baterije su potpuno punjive, visoko efikasne, nepropusne i bez održavanja, sertifikovane od strane ISO i UL. Sa snažnom podrškom kompanije Hitachi Chemical Group, posvećeni smo razvoju novih proizvoda VRLA sledeće generacije i povećanju svoje svetske distributivne mreže. Sa preko dve hiljade zaposlenih, uvereni smo u pružanje boljeg i pouzdanijeg potpunog rešenja.

CSB battery logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Nikola Djokanovic

    Ista kao ona koju sam izvadio iz mog APC Smart UPS-a 750VA. Kada skinem alu foliju naravno 🙂

    Nikola Djokanovic

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.