AJAX logo

AJAX Keypad BL bežična tastatura CRNA


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

AJAX Keypad BL bežična tastatura CRNA sa baterijama

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 348
Dostupnost:

Na lageru

15.840,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

AJAX Keypad BL bežična tastatura crna. Prodaje se zasebno i kao takva ne predstavlja funkcionalnu celinu. Postavlja se na suvo unutrašnje mesto, obično pored ulaza kako bi se odmah nakon ulaska ili neposredno pre izlaska, ceo sitem mogao naoružati. Preko aplikacije pridodaje se AJAX bežičnoj alarmnoj centrali, a centrala usled nemilog događaja, oglašava alarm. Ceo koncept ovog alarmnog sistema je zamišljen tako da vam za ugradnju nisu potrebni kablovi i bušenje rupa, već je sve bežično i vrlo jednostavno za povezivanje. Napajanje čine črtiri alkalne baterija veličine AAA koje se lako menjaju sa zadnje strane. Životni vek ovih baterija je oko 2 godina. Za razliku od Paradox sistema, AJAX alarmne centrale su jednostavne za instalaciju u hobi varijanti. Bežični detektor curenja vode sa AJAX Hub centralom komunicira na 868 Mhz i ima AES-128 enkripciju kao i veliki domet. Zamenske alkalne baterije AAA možete kupiti ovde. U nastavku možete pogledati stranicu proizvođača za proizvod AJAX Keypad crne ili bele boje.

Model: AJAX Keypad BL
Konekcija sa centralom: Bežično Wireless
Materijal: Plastika
Tamper prekidač: Da sa zadnje strane
Domet: 1700 metara na otvorenom
Panik taster: Da
Radna frekfencija: 868 MHz
Napajanje tastature: 4 komada alkalne baterije AAA
Interval zamene baterija: do 2 godina u određenim uslovima upotrebe
Radna temperatura: od -10 do +50 C
Dimenzije: 150 mm × 102.5 mm × 13.2 mm
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 348 Kategorija:

Instalatersko uputstvo za AJAX Keypad bežična tastatura

Preuzmi

Proizvođač

AJAX

Ajax Sistems je tehnološka kompanija koja stvara rešenja koja stoje na vrhuncu tehnologije i nauke-onda te inovacije stavljamo u naše uređaje. Ajax uređaji rade u najekstremnijim uslovima, uvek spremni da zaštite od tragedije. U Ajax-u veruju da ljudi ne bi trebalo da žive u strahu u današnjem vremenu i svetu. Njihov sistem bezbednosti koji se neprestano razvija daje ljudima mir. Kada ste pod pouzdanom zaštitom Ajax-a, bezbedni ste od lopova, požara ili curenja podataka koji mogu da nanesu stvarnu štetu imovini i ljudima.

AJAX logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“AJAX Keypad BL bežična tastatura CRNA”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.