,
OBO Bettermann logo

Plastična OBO kutija 75×75 mm-IP 55 Siva


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Plastična OBO kutija model A-8, nazidna 75×75 mm-IP 55 siva

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 9453
Dostupnost:

Na lageru

184,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

OBO Bettermann-kutija (dozna) Nemackog proizvodjaca izuzetnog kvaliteta napravljena od mekane plastike koja ne puca. Model A8 je nadzidna kutija za elektro kablove, razvodne panele ili za smestanje kablova i konektora kod kamera video nadzora. Ovaj model kutije poseduje IP 55 zastitu i izuzetno je jednostavan za montazu. Kupovinom 10 komada kutija besplatno se dobija nozic za prosecanje rupa za uvod kablova.

Model: OBO A8-75 x 75 mm siva
Materijal: Halogenfree-polipropilen
IP zastita: IP 55
Samogasiva: Da do 650ºC
Max. otpornost na napon: do 400 V
Boja: Siva
Spoljne dimenzije: 75 x 75 x 36.2 mm
Rupe za ucvrscivanje: Da
Radna temperatura: -40ºC / +70ºC
Tezina prazne kutije: 0.051 Kg

 

Šifra proizvoda: 9453 Kategorije: ,

VDE sertifikat OBO Bettermann proizvođača za kutiju A8

Preuzmi

Potvrda o usaglašenosti razvodne kutije A8 OBO betterman

Preuzmi

Proizvođač

OBO Bettermann

OBO Bettermann – brend govori sam za sebe.  Do 1952. nije bilo sumnje: Kada je trebalo da se upotrebi tipl, moralo je da se buši na odgovarajućem mestu. Niko to nije dovodio u pitanje. Samo jedan OBO inženjer nije time bio zadovoljan. Osmislio je metalni tipl koji je, zahvaljujući svojoj specijalnoj konstrukciji, mogao da se ukuca direktno u zid. Od tog trenutka naš pionirski duh je dobio ime: OBO – bez bušenja. Majstorima tog doba ova pogodnost je donela veliko olakšanje u radu. Od ovog otkrića prošlo je više od pola veka. Međutim, pionirski duh preduzeća OBO se zadržao:

  • Naši inženjeri i dalje stalno rade na razvijanju novih i poboljšavanju postojećih proizvoda kako bi majstori mogli da ih montiraju lakše, a time i efikasnije.
  • OBO je naš zaštitni znak.
  • OBO predstavlja naše nastojanje da stalno preispitujemo i dalje razvijamo svoje proizvode.
  • Srž našeg uspeha zasniva se na međusobnom odnosu ispunjenom poverenjem prema našim saradnicima, dobavljačima i klijentima, kao i na angažovanoj saradnji. Kao vlasnici preduzeća garantujemo tu povezanost. Ona je merilo našeg delovanja koje treba da slede svi saradnici našeg preduzeća.
  • Za naše saradnike i klijente stremimo najvećoj mogućoj transparentnosti. U tu svrhu se svi ciljevi, procesi i podaci u okviru preduzeća kontinuirano mere, prikazuju i po mogućnosti poboljšavaju.
  • Stalni razvoj i modernizacija naših proizvodnih pogona pritom je temelj našeg uspjeha.
  • Stalno tražimo nove mogućnosti optimizacije naših proizvodnih procesa.
  • Svaki OBO saradnik u proizvodnji svojim znanjem i iskustvom doprinosi daljem razvoju preduzeća. Dubina proizvodnog programa i automatizacija procesa omogućava najveću fleksibilnost i efikasnost uz jasnu segmentaciju proizvodnih postrojenja.
OBO Bettermann logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Plastična OBO kutija 75×75 mm-IP 55 Siva”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.