AJAX logo

AJAX LeaksProtect WH detektor curenja vode BELI


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

AJAX LeaksProtect WH detektor curenja vode BELI bežični

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 343
Dostupnost:

Na lageru

7.920,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

AJAX LeaksProtect WH bežični detektor curenja vode beli. Prodaje se zasebno i kao takav ne predstavlja funkcionalnu celinu. Postavlja se na mesto gde može doći do curenja vode. Preko aplikacije pridodaje se AJAX bežičnoj alarmnoj centrali, a centrala usled nemilog događaja, oglašava alarm. Ceo koncept ovog alarmnog sistema je zamišljen tako da vam za ugradnju nisu potrebni kablovi i bušenje rupa, već je sve bežično i vrlo jednostavno za povezivanje. Napajanje čine dve alkalne baterija veličine AAA koje se lako menjaju sa zadnje strane. Životni vek ovih baterija je oko 5 godina. Za razliku od Paradox sistema, AJAX alarmne centrale su jednostavne za instalaciju u hobi varijanti. Bežični detektor curenja vode sa AJAX Hub centralom komunicira na 868 Mhz i ima AES-128 enkripciju kao i veliki domet. Zamensku alkalnu bateriju AAA možete kupiti ovde. U nastavku možete pogledati stranicu proizvođača za proizvod AJAX LeakProtect crne ili bele boje.

Model: AJAX LeaksProtect WH
Konekcija sa centralom: Bežično Wireless
Materijal: Plastika
Domet: 1300 metara na otvorenom
Panik taster: Da
Radna frekfencija: 868 MHz
Napajanje detektora: 2 komada alkalne baterije AAA
Interval zamene baterija: do 5 godina u određenim uslovima upotrebe
Radna temperatura: od 0 do +50 C
Dimenzije: 60 mm × 60 mm × 14 mm
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 343 Kategorija:

Instalatersko uputstvo za AJAX LeaksProtect detektor curenja vode

Preuzmi

Proizvođač

AJAX

Ajax Sistems je tehnološka kompanija koja stvara rešenja koja stoje na vrhuncu tehnologije i nauke-onda te inovacije stavljamo u naše uređaje. Ajax uređaji rade u najekstremnijim uslovima, uvek spremni da zaštite od tragedije. U Ajax-u veruju da ljudi ne bi trebalo da žive u strahu u današnjem vremenu i svetu. Njihov sistem bezbednosti koji se neprestano razvija daje ljudima mir. Kada ste pod pouzdanom zaštitom Ajax-a, bezbedni ste od lopova, požara ili curenja podataka koji mogu da nanesu stvarnu štetu imovini i ljudima.

AJAX logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“AJAX LeaksProtect WH detektor curenja vode BELI”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.