,
Paradox logo

Daljinski prekidač Paradox REM1


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Paradox daljinski prekidač REM15, sa pozadinskim osvetljenjem. Za alarmni sistem

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 2027
Dostupnost:

Na lageru

CENU mozete videti
samo ako ste prijavljeni

Paradox REM1 daljinski prekidač. Poseduj Kompatibilan sa MG5000, MG5050 centralama, dodatnim modulom RTX3, wireless risiverom RX1. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod možete pogledati ovde.

Model senzora: Paradox REM1
Materijal: Plastika+metal
Napajanje: Litijumska baterija 3V-CR2032 uključena u cenu
Potrošnja u radu: 12 mA
Dimenzije: 66mm × 39mm × 11mm
Radna frekfencija: 433 MHz
Radna temperatura: od 0 do +50 C
Garancija: 24 meseca na uređaj

 

Šifra proizvoda: 2027 Kategorije: ,

Tehnička brošura za Paradox REM15 daljinsku komandu

Preuzmi

Proizvođač

Paradox

Paradox alarmi i ostali delovi sigurnosnih sistema za sve vrste objekata, bezični alarmi, zičani alarmi, alarmne centrale i detektori pokreta. Misija Paradoxa je da kupcima pruži personalizovanu uslugu, da proizvodi inovativne i kvalitetne proizvode i da neprestano gradi snažan tim koji se sastoji od naših kupaca, zaposlenih i dobavljača. Ovaj tim vide kao jedan tim posvećen zajedničkom kretanju napred, sa jedinstvenim i zajedničkim ciljem. Na ovoj strani ćete naći cene za Paradox alarmne sisteme.

Paradox alarmni sistemi pretstavljaju sam vrh ponude jer Paradox kao privatnu kompaniju, ne vodi kratkoročna dobit niti ih zanima cena akcija. Paradox ponosno posluje na tradicionalniji način, gorivo je njihova strast ka razvoju inovativnih proizvoda, istovremeno ispunjavajući želje svih kupaca i slušajući njihove povratne informacije. Paradox alarmi i ostali proizvodi se prodaju samo i preko njihovih lojalnih distributera u preko 100 zemalja, od kojih je većina ekskluzivni distributer za Paradox alarmne sisteme. Ovaj pristup osigurava da im pripadne njihova pažnja. Paradox ne vodi prodaja, već podrška njihovim distributerima i trgovcima najboljom uslugom i proizvodima u sferi alarma, detekotora pokreta, centrala i šifratora.  Paradox ponosno ističe da su 90% distributera i većina njihovih dobavljača koji su započeli sardnju  1980-ih i danas njihovi verni kupci.

Paradox kompanija svake godine ulaže velika sredstva u odeljenja za istraživanje i razvoj fokusirajući se uvek na budućnost. Cilj je stalno usavršavanje svojih proizvoda i prilagođavnje promenljivim tehnologijama i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u kompaniji Paradox Innovation neprestano je izazov da stvori inovativne proizvode u sferi alarmni sistema, jednostavne za upotrebu i istaknute-tehnološki i estetski.

U nastavku možete pogledati našu ponudu paradox alarma, alarmnih sitema i ostalih komponenata. Veliki izbor proizvoda na lageru u maloprodaji i veleprodaji je to što nas izdvaja od konkurencije. Najbolje cene su kod nas!
Paradox logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Nele

    Odlično se pokazao ovaj?

    Nele

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.