,
BPC Borik Plus CCTV logo

Klešta za KOMPRESIONE konektore

Klesta za KOMPRESIONE BNC, RCA i F konektore

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

2.551,20 RSD

Na lageru

Kompresiona klesta za BNC, RCA i F kompresione konektore. Klesta su masivna sa secicama u sredini i kocnicom. Sraf u sredini omogucava pomeranje i fino stelovanje potrebne visine u zavisnosti od modela konektora. Izmenjivi nastavci se nalaze na drsci klesta. Konektori se koriste u sistemima video nadzora

Model: Kompresiona klesta za BNC, RCA i F konektore
Materijal: Metal – guma
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
BNC: BNC konektor za prenos video signala
RCA: RCA ili cinc konektor za prenos zvuka
F: Konektor na F se srafi na muski F deo

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Klešta za KOMPRESIONE konektore”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.