,
Paradox logo

Univerzalni nosač Paradox detektora SB469

Univerzalni nosač Paradox detektora pokreta SB469

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

766,80 RSD

Na lageru

- +

Paradox SB469 univerzalni nosač senzor pokreta. Odgovara za sledeće modele Paradox senzora: 476, 476PET, DG55+, DG65+, DG75+, PMD2P, 525DM, DM50, DM60 i DM70. Uz ovaj nosač senzora montaža je moguća kako na plafon tako i na zid. Čvrsta plastika sa perforiranim rupama držaće senzor čvrsto na svom mestu. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod možete pogledati ovde.

Model senzora: Paradox SB469
Materijal: Plastika
Detekcija: 11m × 11m i 15m frontalno
Dimenzije: 95mm × 65mm × 50mm
Garancija: 24 meseca

 

Proizvođač

Paradox

Misija Paradoxa je da našim kupcima pruži personalizovanu uslugu, da proizvodi inovativne i kvalitetne proizvode i da neprestano gradi snažan tim koji se sastoji od naših kupaca, zaposlenih i dobavljača. Ovaj tim vidimo kao jedan tim posvećen zajedničkom kretanju napred, sa jednim jedinstvenim i zajedničkim ciljem.

Kao privatna kompanija, ne vodi nas kratkoročna dobit niti nas zanima cena akcija. Ponosni smo što poslujemo na tradicionalniji način; naše gorivo je naša strast ka razvoju inovativnih proizvoda, istovremeno ispunjavajući želje naših kupaca i slušajući njihove povratne informacije. Naši proizvodi se prodaju samo i preko naših lojalnih distributera u preko 100 zemalja, od kojih je većina ekskluzivni distributer Paradox-a. Ovaj pristup osigurava da im pripadne naša pažnja. Ne vodi nas prodaja, već podrška našim distributerima i trgovcima najboljom uslugom i proizvodima. Ponosni smo što možemo da kažemo da su 90% distributera i većina naših dobavljača koji su započeli s nama 1980-ih i danas naši verni kupci.

Svake godine ulažemo velika sredstva u naše odeljenje za istraživanje i razvoj. Uvek smo fokusirani na budućnost. Cilj nam je stalno usavršavati svoje proizvode i prilagođavati se promenljivim tehnologijama i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u kompaniji Paradox Innovation neprestano je izazov da stvori inovativne proizvode, jednostavne za upotrebu i istaknute-tehnološki i estetski.

Paradox logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Univerzalni nosač Paradox detektora SB469”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.