, , , ,
Ultracell logo

UCG 150-12 Olovna GEL VRLA baterija 12V 150Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UCG 150-12 olovna GEL VRLA baterija bez održavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 303
Dostupnost:

Na lageru

39.358,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UCG 150-12 olovna GEL VRLA baterija sa konektorom F10 (šraf sa navojem M6). Idealna za ugradnju u protivpozarnim centralama, UPS uredjajima i solarnim aplikacijama. Posebno pogodna za upotrebu u ciklicnom rezimu zbog pojacanog broja ciklusa. UCG seriju odlikuje i sposobnost za rad na nesto visim temperaturama iz razloga sto GEL umanjuje mogucnost isparavanja elektrolita iz baterije. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema i protivpozarnih centrala. Uvoz iz Velike Britanije. Ako baterije spajate redno, a kako bi ste im produžili vek trajanja, preporuka je da kupite i balanser. Detaljnije informacije o baterijskom balanseru pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 485 × 170 × 240 mm
Kapacitet: 150Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 10 godina
Datum uvoza: Avgust 2022
Konektor-klema: F10 terminal-usica sa rupom fi 6 mm
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UCG 150-12

Preuzmi

CE sertifikat Ultracell proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UCG 150-12 Olovna GEL VRLA baterija 12V 150Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.