, , , ,
BPS logo

LFP 51.2180, Litijumska baterija 51.2V 180Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

LFP 51.2180, Litijumska baterija bez održavanja 51.2V 180Ah sa BMS

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

326.398,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

LFP 51.2180, Litijumska (LiFePO4) baterija 51.2V 180Ah. Po kapacitetu, ekvivalent ovoj bateriji bi bile 4 olovne baterije od 12V 200Ah. Po broju ciklusa ekvivalent bi bilo ni manje ni više nego 10 setova olovnih VRLA baterija. Ova litijumska baterija ima 6000 ciklusa punjenja i pražnjenja do 80% dubine, dok olovna VRLA baterija bilo da je GEL ili DC ima oko 600 ciklusa do dubine pražnjenja od 80%. Napominjemo da sa manjom dubinom pražnjenja broj ciklusa raste linearno se povećavajući. Ova litijumska baterija ima predviđeni životni vek od 20 godina što njenu visoku cenu u potpunosti opravdava. Konekciju sa baterijom vršimo pomoću četiri šrafa sa navojem M6 i maticama. Idealna za ugradnju solarnim sistemima zbog napona od 51.2V koliko većina solarnih invertera i daje. Može se povezati i sa UPS uređajima koji rade sa baterijama na 48V. Posebno pogodna za upotrebu u cikličnom režimu zbog ogromnog broja ciklusa. Svaka ćelija unutar baterije je kontrolisana sa BMS kontrolerom koji ne dozvoljava da se baterija upropasti pogrešnim punjenjem ili predubokim pražnjenjem. BMS-u se pristupa zaštićenim softwerom tako da nikakva manipulacija i improvizacija jednostavno nije moguća. Instalaciju i puštanje u rad izvodi isključivo naše ovlašćeno lice jer u suprotnom ne možemo dati garanciju. U cenu baterije uračunata je i instalacija.

Nazivni napon: 51.2V
Dimenzije (DxSxV): 442mm × 520mm × 155mm
Kapacitet: 180Ah
BMS: Da. Zaštita od prevelikon napona i struje, previsoke temperature. Ujednačavač ćelija (balanser)
LCD ekran: Da. Na kućištu baterije
Sastav: Lithium-LiFePO4
Tip: Ciklična ili Standby
Radni vek: Preko 20 godina
Datum uvoza: Avgust 2022
Konektor-klema: Po dva M6 šrafa za plus i minus terminal
Težina: 78 kilograma
Garancija: 24 meseca uz montažu našeg servisera

 

Tehnički list Litijumske baterije LFP 51.2180 51.2V-180Ah

Preuzmi

Tehnički list BMS-A Litijumske baterije LFP 51.2180 51.2V-180Ah

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“LFP 51.2180, Litijumska baterija 51.2V 180Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.