,
BPC Borik Plus CCTV logo

Klešta za skidanje izolacije

Klesta za skidanje izolacije sa koaksijalnih kablova

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

1.000,80 RSD

Na lageru

Klesta za skidanje izolacije sa koaksijalnih kablova – striper. Ova kvalitetna klesta sluze za lako i jednostavno skidanje izolacije pri montazi sistema za video nadzor. Ova klesta poseduju izmenjivu kaseticu koja sa jedne strane ima pravilno postavljne nozice za skidanje izolacije sa RG59 i RG6 koaksijalnih kablova a sa druge strane RG7 i RG11 kablova. Takodje poseduje i nozice za skidanje izolacije sa ravnih kablova kao i nozic sa podesivom dubinom zasecanja. Sa ovim klestima moguce je skidati izolaciju i sa UTP kablova. Koriste za uglavnom pri montazi sistema video nadzora.

Model:  Klesta za skidanje izolacije – striper
Materijal: Plastika, prohromski nozici
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
RG 59 , RG 6 Koaksijalni kabl za video nadzor
RG 7, RG 11 Koaksijalni kabl

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Klešta za skidanje izolacije”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.