Uputstvo za poručivanje robe

Uputsvto za korišćenje robe

Poručivanje robe:

Svu robu koju želite da poručite imamo na stanju u našem magacinu I ona je odmah dostupna. Kupovinu možete izvršiti na nekoliko načina:

  • U našoj maloprodaji na adresi “Borik PLUS” d.o.o. Partizanske Avijacije 4, 11070 Novi Beograd, u radno vreme od 09-17h radnim danima i od 9-14h subotom.
  • U našoj veleprodaji na adresi adresi “Borik PLUS” d.o.o. Partizanske Avijacije 4, 11070 Novi Beograd, u radno vreme od 9-17h radnim danima i od 9-14h subotom.

Za kupovinu i poručivanje robe u veleprodaji potrebno je da predhodno izvršite plaćanje po predračunu koji na Vaš zahtev šaljemo na E-mail adresu.

Količine I vrstu robe koju želite da stavimo na predračun možete izdiktirati telefonom, napisati nam u mejlu ili poručiti online preko našeg sajta. Najpouzdanija varijanta za poručivanje je online preko našeg sajta iz razloga što usled komunikacije telefonom ili putem mejla može doći do greške. Poručivanje online, preko portala na našem sajtu ne vodi do greške jer tačno vidite šta je u korpi i koliko će Vas roba koštati.

Kopiju porudžbine dobijate na unetu email adresu. Pri poručivanju robe birate da li robu preuzimate lično ili kurirskom sluzbom.

Ako ste registrovani korisnik, rabati su vec dodeljeni vasem nalogu I cene ce se automatski prikazivati umanjeno odmah nakon prijave na nalog.

Koraci kupovine:

  1. U prvom koraku, nakon što ste odabrali željeni proizvod, potrebno je da kliknete na dugme “Dodaj u korpu”, nakon čega će se pojaviti prozor u kojem ćete videti opcije za nastavak kupovine, pregled korpe klikom na dugme “Korpa” ili završavanje narudžbine klikom na dugme “Plaćanje“(u ovom slučaju preskačete korak 2 odnosno idete direktno na plaćanje).
  2. U drugom koraku, nalazite se u “korpi”, u kojoj pored osnovnih informacija o proizvodu, imate informaciju i uvid o izabranoj količini i ceni proizvoda. Za registrovane korisnike cene sa prikazanim rabatima će odmah biti prikazane i poput će Vam biti obračunat. Klikom na dugme “Nastavite sa plaćanjem” prelazite na sledeci korak.
  3. U trećem koraku birate način isporuke i način plaćanja, a potrebno je označiti i polje polje “Prihvatam uslove korišćenja”. Ukoliko ste prijavljeni na korisnički nalog, vaši podati o kupcu i adresi isporuke biće uneti, a ukoliko niste neophodno da se prijavite na Vaš korisnički nalog, da kreirate nalog, ili da završite kupovinu kao gost.  Kupovinu završavate klikom na dugme “Završi porudžbinu“, čime je postupak za poručivanje robe i ceo proces kupovine završen. Status porudžbine možete pratiti na svom korisničkom nalogu dok će vam kopija porudžbine biti poslata na email.

Ponudu i specifikaciju Baterija za UPS i druge sisteme, kao i dimenzije i tehnicke specifikacije možete videti ovde.