,
BPC Borik Plus CCTV logo

Konektor za napajanje muški sa žicom

( 2 recenzije korisnika )

Konektor za napajanje kamera-muški sa žicom DC101 N

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

41,99 RSD

Na lageru

- +

Konektor za napajanje kamere-muški. Uglavnom se koristi u paru sa konektorom za napajanje kamere-ženski tako što se po jedan konektor montira na oba kraja kabla bilo uvijanjem a svakako bolje lemljenjem. Džek je izrađen po standardu za video nadzor i savršeno odgovaraju svim kamerama i napajanjima za kamere koje se mogu pronaći na našem tržištu. Uglavnom se koriti u sistemima video nadzora. Montira se na konektor za napajanje kamere.

EAN Barkod: 8606108557426
Model: DC101 N
Materijal: Metal-plastika
Spoljasnji precnik: 5.5 mm
Unurasnji precnik: 2.1 mm
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Djenis

    Odlican konektor, lak za montazu. Sve pohvale

    Djenis

  2. Vuk Danilovic

    Jako dobar konektor. U sebi ima i zarez za cvrst spoj sa zenskim delom, tako da nema mrdanja

    Vuk Danilovic