, ,
Dahua

DAHUA DHI-VTO3211D-P2 IP pozivna jedinica


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA DHI-VTO3211D-P2 IP pozivna jedinica, pozivni tablo

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 4594
Dostupnost:

Na lageru

22.448,40 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua DHI-VTO3211D-P2 IP pozivna jedinica, tablo, sa dva pozivna tastera za dva korisnika. Dahua DHI-VTO3211D-P2 IP pozivna jedinica je elegantnog dizajna sa metalnim kucistem i IP 65 zaštitom. U sebi poseduje kameru od 2Mpx sa IR diodma za noćno snimanje, mikrofon, zvučnik i pozivni taster. Dahua DHI-VTO3211D-P2 IP pozivna jedinica ima u sebi čitač MIFARE kartica i tagova kao i kontakte za otvaranje dve elektro brave. Ova spoljnja pozivna jedinica može da primi do 10000 korisnika/kartica. Napajanje pozivne jedinice se vrši pomoću napajanja od 12V DC ili pomoću POE switcha. Pogledajte link ka stranici proizvođača za proizvod DHI-VTO3211D-P1.

Model kamere: DAHUA DHI-VTO3211D-P2 IP
Broj korisnika: do 2 korisnika
Tip: IP, POE
Materijal: Aluminijum+Metal
Rezolucija kamere: 2MP
Vrsta montaže: Na zid, nazidna montaža
Radni napon: 12V DC
Otvaranje sa karticom: Da, mifare tag ili kartica na 13.56 Mhz
IP zaštita: IP 65
Dimenzije spoljne jedinice: 181 mm × 101 mm × 31 mm
Radna temperatura: –30°C to + 60°C
Ugao kamere: Horizontalni: 129°; verticalni: 74°; diagonalni: 147°
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 4594 Kategorije: , ,

Tehnički list Dahua DHI-VTO3211D-P2 IP pozivne jedinice

Preuzmi

Skraćeno uputstvo za instalaciju DHI-VTO3211D-P2 IP pozivne jedinice

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA DHI-VTO3211D-P2 IP pozivna jedinica”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.